Forret
-
Forret
Fladbrød – sprød og lækker
Denne nemme og smagfulde opskrift på fladbrød har 3 hovedingredienser, nemlig yoghurt, mel og bagepulver. Du kan dog sagtens tilføje…
Læs mere » -
Forret
Gammeldags Waldorfsalat
Waldorfsalat er en ægte klassiker, startede på de helt fine restaurantanretninger men har bevæget sig gennem samfundslagene til i dag…
Læs mere » -
Forret
Kofta (Köfte)
Kofta eller Köfte er et tyrkisk ord for det vi i Danmarks kender som frikadeller eller kødboller. Alene i Danmarks…
Læs mere » -
Forret
Falafel med sprød skorpe og blød midte
Herhjemme elsker vi bare falafler. I pitabrød, til en lækker salat eller dejlig og silkeblød tzatziki så smager det bare…
Læs mere » -
Forret
Lækker og cremet humus
Humus er en dejlig ret der stammer fra Mellemøsten og betyder ”kikært”. Bruges ofte som dip til rå grønsagsstave samt…
Læs mere » -
Forret
Kold kartoffelsalat
Kold kartoffelsalat har altid være af kategorien ”god, gammel, klassiker”, når det handler om madvaner fra det danske køkken. Retten…
Læs mere » -
Fisk og skaldyr
Tunmousse uden husblas
Tunmousse er en dansk klassikker. Anvendt især som forret eller frokost er den typisk lidt fede og derfor særdeles smagsrige…
Læs mere » -
Fjerkræ
Tarteletter med kylling
Hvis der findes én klassisk, dansk ret, som både børn og voksne kan være enige om at holde af, er…
Læs mere » -
Dessert
Hurtige pandekager
Pandekager er en klassiker. Så snart du begynder at stege pandekager, vil duften sprede sig i hele huset, og det…
Læs mere » -
Forret
Græske frikadeller
Grækenland er et varm land jeg efterhånden har besøgt rigtig mange gange, før med mine forældre, derefter venner og som…
Læs mere »