Om Romanovich.dk

Romanovich.dk er hjemmesiden hvor du kan få inspiration til din næste ret. Jeg opfordre dig til at udforske hjemmesiden før du tager en beslutning om hvilken opskrift du hopper på. Hjemmesiden bliver opdateret løbende med nye opskrifter, opdateringer og forbedringer på allerede eksisterende madopskrifter.

Hvorfor en opskrift hjemmeside?

Det kunne undre nogen hvorfor jeg har valgt at kaste mig over en madhjemmeside når der allerede findes et hav af dem. Blog, forums, hjemmesider af forskellige størrelser og afskygninger der handler om stort set det samme, nemlig madopskrifter. Det er der selvfølgelig en god grund til, for når der findes så mange hjemmesider der handler om emnet, så findes der endnu flere opskrifter.
Ser man overordnet på de allerede eksisterende sider derude så synes jeg de alle sammen har en fælles træk og det er manglen på kvalitet, kvantitet ja, men kvaliteten halter. Nogle sider er forældet mens andre igen mangler vigtigt information der gør at man faktisk ikke kan færdiggøre en ret og må opgive halvvejs eller finde på noget selv.

En af de ting jeg fokuserer på er selve standarden af opskrifterne der kan findes på Romanovich.dk. Jeg arbejder ihærdigt på at kunne give dig den bedste oplevelse når du skal vælge en opskrift du gerne vil lave. Her er nogle af de funktioner jeg har implementeret til hver opskrift:

  • Antal af personer – Her har du mulighed for at tilpasse enhver opskrift til antallet mennesker du ønsker.
  • Billeder – Hver eneste opskrift har tilhørende billeder som viser hvordan slutresultatet skal se ud.
  • Videoopskrift – Jeg tilføjer en videoopskrift der viser hvordan man ellers kan lave den specifikke ret du er inde på.
  • Brugervenlighed – Jeg går virkelig meget ind for brugervenlighed på hele siden. Dette gælder både forklaringen af opskrifterne til hastigheden af hvor hurtigt siden loader.

Alt i alt, så optimerer jeg siden i en 360 vinkel, ment på den måde at jeg ser på siden fra flere forskellige vinkler. Jeg arbejder på brugervenligheden så hjemmesiden både virker 100% på computeren, tablet og mobiltelefoner. Det er vigtig for mig at du som den besøgende føler dig hjemme og ikke er bange for at udforske opskrifter og den kulinariske verden som kok i dit personlige køkken.
Jeg arbejder konstant på nye ting og har derfor altid noget nyt på tegnebrættet. I skrivende stund har jeg 5 nye ideer som jeg skal kigge nærmere på og muligvis efter noget research implementere det på siden.

Her kan du se nogle eksempler på opskrifter denne hjemmeside har at byde på:

Sjov fakta du skal læse!

Single, i forhold, teenager, pensionist eller hjemmegående husmor med 3 børn. Der er en ting som ses igen og igen uanset alder, kultur, religion eller mening. Ca. 98% af verdens befolkning har en portefølje på maksimum 30 opskrifter de holder sig til og laver retterne med mindre variationer. Det er der selvfølgelig intet galt i, da vi som mennesker er et vanedyr. Vi holder os til de ting vi ved der fungerer. Men tænk lige over alle de opskrifter du så går glip af. Alle de smagsnuancer, aromaer og oplevelser du hver eneste dag må lade til fordel for den ret du kender i forvejen bedre end din egen lomme.

Det varierer selvfølgelig fra person til person, men prøv at tænk over lige hvilken form for mad du laver og hvor mange forskellige retter du kender til som du kan lave uden hjælp fra kogebøger. Du vil nok blive overrasket som resten af os.

Drømmer du om det franske køkken måske det italienske, asiatiske eller mange andre. Så har du muligheden for at bevæge dig dertil uden at forlade husets fire vægge.

Der er en hel verden af kulturelle og kulinariske madoplevelser vi aldrig får oplevet. Dette har jeg tænkt mig at lave om på med denne hjemmeside. Hvis du kunne tænke dig at prøve nye og spændende retter så er Romanovich.dk lige stedet.

Hvem står bag Romanovich.dk

Opskriftshjemmesiden Romanovich.dk så dagens lys for første gang tilbage i slut 2017.

RomanovichNavn: Alexander R. Rosenborg
Født: 020284
Civilstatus: Gift
Børn: 2 styks. En af hver!
Interesser: Mad er nok en af mine store passioner.

Selv om mine forældre ikke har haft den store indflydelse når det kommer til mad, så har jeg udviklet interessen for dette siden jeg flyttede hjemmefra. Jeg elsker simpelthen at stå i køkkenet med en god rødvin i den ene hånd mens jeg laver maden til familien. Jeg indrømmer gerne at jeg ikke er særlig glad for at lave retter jeg i forvejen har lavet. Jeg kan godt lide at udfordre mig selv men nye retter som kræver lidt mere end bare at køre på autopilot. Denne hjemmeside er et symbol på min kærlighed for mad!

“Man behøver ikke at være kok for at få en fantastisk oplevelse ved bordet”

Vision
Målet med hjemmesiden er i bund og grund at kunne levere kvalitetsopskrifter. Jeg stræber efter at kunne give dig de bedste opskrifter og oplevelsen der følger med. Alle opskrifterne indeholder desuden et bedømmelsessystem hvor du som den besøgende har muligheden for at afgive din stemme. Systemet er fra 1 til 5 hvor 5 er højst. Skulle det forholde sig at en opskrift ikke klare kriteriet som er sat til at være 3.5 som minimum vil opskriften blive udskiftet til en anden. På den måde vil jeg efterleve kravet om kvalitet af alle opskrifter. Jeg håber med tiden at blive en af Danmarks største og mest eftertragtede hjemmesider med opskrifter.

Mission
Visionen bliver understøttet af missionen som også er medvirkende til at denne bliver opfyldt.

For at opnå visionen har jeg udarbejdet en handlings plan.

  • Løbende opdatering samt vedligeholdelse af hjemmesiden
  • Service og brugervenlighed er noget vi stræber efter
  • Forøgelse af funktionaliteten på hjemmesiden
  • Løbende tilføjelser af opskrifter
  • Andre tiltag på tegnebrættet

Annoncering på Romanovich.dk

Romanovich.dk gør brug af synlige banner annoncer samt reklameblokke. Jeg ser dette en nødvendighed da en hjemmeside koster både tid og penge at vedligeholde. Da jeg intet sælger på hjemmeside og alt indhold er gratis, ser jeg det som en nødvendighed at kunne for en mindre økonomisk støtte for at det hele kører rundt.

Statistik
Her vil jeg udarbejde en liste over statistik over hjemmesiden. Da hjemmesiden er ny og endnu ikke har slået rødder, så vil jeg vente med selve statistikken.

 

Romanovich.dk støtter forskellige sager

Jeg er stolt over at kunne bidrage småt som stort ved at støtte forskellige sager, gennem tiderne har det været alt fra red barnet til ingen CO2 osv. Hvis vi alle gjorde vores lille del så ville verdenen være et meget bedre sted at være. Her er nogle af de nuværende sager vi støtter:

Stop Papirspild mærket
Miljøvenligpakning

 

Et sundt arbejdsmiljø

Spørgsmål

Du er altid velkommen til at tage kontakt til mig via kontaktformularen eller skrive en besked i kommentarformularen. Om det er fordi du har en spændende ide til en ny opskrift, ris eller ros så er jeg altid glad for at høre fra jer. Alle spørgsmål uanset størrelser er velkomne.

Close