Kød
-
Hovedret

Frikadeller
Frikadeller er noget vi alle kender. Vi spiste dem som børn og vi spiser dem stadig som voksne. Der findes…
Læs mere » -
Fjerkræ

Risotto med kylling
Risotto er en super delikat vegetarisk ret, som kan varieres i stor grad. Den kan også med stor fordel tilføjes…
Læs mere » -
Fjerkræ

Kylling i rød karry
Der findes ikke mange mennesker, der ikke elsker kylling. Kylling kan tilberedes på et utal af måder – og uanset,…
Læs mere » -
Fisk og skaldyr

Tunmousse med smør
En lækker tunmousse er en sikker vinder på buffeten ved enhver højtid, hvad enten det er barnedåb, konfirmation eller bryllup.…
Læs mere » -
Hovedret

Tarteletter med skinke
Tarteletten er en dansk klassiker, som er elsket af gamle såvel som unge. Det er en ret, som kan laves…
Læs mere » -
Salat

Broccolisalat med Miracle Whip
Broccolisalat er en ægte klassiker, og det er ikke uden grund. Dens cremede og lækre smag komplimenterer nemlig utallige typer…
Læs mere » -
Hovedret

Forloren hare i ovn
Hvis der er noget mad, der ikke fortjener at gå i glemmebogen, men desværre lidt er gået det alligevel, så…
Læs mere » -
Bagværk

Grove pølsehorn
Pølsehorn er en lækker spise for både store og små. De kan bruges som overraskelse i madpakken, favorit til frokostbordet,…
Læs mere » -
Hovedret

Koteletter i fad med ananas
Koteletter er en god dansk klassiker. De kan varieres på mange forskellige måder, uden at hovedingrediensen – selve kødet –…
Læs mere » -
Hovedret

Æggekage med kartofler
Findes der noget så lækkert som en æggekage? Den er hurtig at lave, og den kan varieres i det uendelige.…
Læs mere »