Pandekager uden æg

Pandekager uden ægKan du ikke tåle æg eller er vegetar, så er denne opskrift helt perfekt til dig. Det kan sagtens lade sig gøre at bage pandekager uden æg. Følg denne opskrift og du vil få pandekager der virkelig sætte mundvandet i gang.

Pandekager uden æg
Pandekager uden æg
Stem: 32
Bedømmelse: 3.94
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Personer Forberedelse
    4 personer 10 minutter
    Tilberedning
    25 minutter
    Personer Forberedelse
    4 personer 10 minutter
    Tilberedning
    25 minutter
    Pandekager uden æg
    Pandekager uden æg
    Stem: 32
    Bedømmelse: 3.94
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Personer Forberedelse
      4 personer 10 minutter
      Tilberedning
      25 minutter
      Personer Forberedelse
      4 personer 10 minutter
      Tilberedning
      25 minutter
      Ingredienser
      • 200 gram Hvedemel
      • 25 gram Sukker
      • 1 tsk. Bagepulver
      • 1 tsk. Vaniljesukker
      • 5 dl. Mælk
      • 50 gram Smør smeltet
      • 1 knivspids Salt
      Personer: personer
      Instruktioner
      1. Smelt smørret, pas på det ikke bliver for varm. Er det tilfældes så lad det afkøle en smule.
      2. Bland mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og salt. Det hele skal blandes godt og grundigt.
      3. Tilsæt nu halvdelen af mælken og rør rundt indtil du får en ensartet masse.
      4. Tilsæt nu det smeltede smør samt resten af mælken. Du skal ende med en jævn masse uden klumper.
      5. Du er nu klar til at bage pandekagerne. Husk at bruge en lille klat smør ved hver pandekage.
      Opskrift noter

      Brugen af æg til pandekager er ikke nødvendigt. Denne opskrift er er nem og brugervenlig. Kast dig ud i det og lad dine smagsløg bestemme for sig selv. Disse pandekager bliver brugt hovedsagelig til dessert, du kan dog undlade sukker samt vaniljesukker og derved bruge dem som madpandekager hvis du lyster.

      Der findes utrolig mange forskellige opskrifter på pandekager. Denne opskrift er baseret på de Amerikanske pandekager som er lidt mindre dog tykkere. De kan både spises som dessert men bliver hovedsagelig brugt til brunch. Hermed kan man servere dem med følgende:

      Tilbehør

      Pandekagerne smager især godt hvis du tager diverse bær i brug, her er der tale om:

      • Blåbær
      • Jordbær
      • Hindbær

      Du kan selvfølgelig gå den mere traditionelle vej og bruge:

      • Sukker
      • Marmelade
      • Sirup
      • Smør

      Anretning

      Som med alt andet mad, skal anretningen være på plads. Servere du for voksne mennesker så gør noget ud af det og gør det mere lækkert at se på. På den måde vil helhedsoplevelsen være helt fantastisk. Hvis det er børn du skal servere for, jamen så prøv at del de forskellige bær og andet tilbehør op i forskellige skåle eller tallerkner. Børn elsker at blande selv, på den måde vil de synes de selv har været med til noget af madlavningen. De vil med glæde spise dem og bede om flere.

      Velbekomme herfra.

      Lignende artikler

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Close