Cupcakes med chokolade og kokos

Cupcakes med chokolade og kokosHvor tit har du været inde på en cafe eller restaurant hvor du kunne se cupcakes stå og lokke. De små og lækre godter med deres frosting i alverdens farver. Nu giver vi dig muligheden for at lave dem selv i dit eget køkken. Du behøver ikke at være erfaren kok eller verdensmester i bagning. Opskriften her guider dig fra punkt til punkt igennem processen til du står med cupcakes alle vil sætte tænderne i.

Hvis du allerede har lavet cupcakes før så har vi en videoopskrift til dig som du helt sikker ikke har prøvet før. I bunden af denne opskrift vil du finde en videoopskrift på tiramisu cupcakes, ja det lyder mærkeligt men den er god nok.

Cupcakes med chokolade og kokos
Cupcakes med chokolade og kokos
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
  Personer Forberedelse
  6 personer 20 minutter
  Tilberedning
  25 minutter
  Personer Forberedelse
  6 personer 20 minutter
  Tilberedning
  25 minutter
  Cupcakes med chokolade og kokos
  Cupcakes med chokolade og kokos
  Stem: 2
  Bedømmelse: 5
  Dig:
  Bedøm denne opskrift
  Print Opskrift
   Personer Forberedelse
   6 personer 20 minutter
   Tilberedning
   25 minutter
   Personer Forberedelse
   6 personer 20 minutter
   Tilberedning
   25 minutter
   Ingredienser
   Cupcakes
   • 100 gram Hvedemel
   • 50 gram Kokosmel
   • 50 gram Mandelmel
   • 200 gram Sukker
   • 125 gram Smør (blødt eller smeltet)
   • 25 gram Kakaopulver
   • 3 Æg
   • 1 spsk. Vaniljesukker
   • ½ tsk. Bagepulver
   • 50 gram Hakket mørk chokolade
   Frosting
   • 275 gram Flormelis
   • 80 gram Smør (blødt eller smeltet)
   • 1 spsk. Mælk
   • 1 tsk. Vaniljearoma
   Personer: personer
   Instruktioner
   Cupcakes fremgangsmåde
   1. Kom det bløde smør, sukker og vaniljesukker i en skål og pisk det godt.
   2. Tilsæt 3 æg og pisk, til du har en jævn blanding.
   3. Tilsæt sigtet mel, bagepulver og kakaopulver.
   4. Kom kokosmel, mandelmel og chokolade ned i samme blanding og rør godt rundt til du har en ensartet masse.
   5. Fordel dejen i cupcakes forme.
   6. De skal ind og bage ved 200 °C alm. ovn i 20-25 minutter på midterste rille.
   7. Lad dine cupcakes afkøle på en bagerist.
   Frosting fremgangsmåde
   1. Kom smør vaniljearoma, mælk og sigtet flormelis ned i en skål.
   2. Pisk blandingen i ca. 5 minutter ved høj hastighed for at få en dejlig luftig frosting.
   3. Smør denne på dine cupcakes eller brug en pose med tyl til at lave smukke dekorationer.

   Muffins eller cupcakes

   Cupcakes er en mindre version af muffins som desuden gør brug af frosting eller topping. Det er især den der gør cupcakes spændende. Selvfølgelig findes der mange opskrifter og smage, men det er frosting der virkelig skiller sig ud.

   I denne opskrift for du både fremgangsmåden på hvordan du laver cupcakes samt frosting. Første gang du skal afprøve opskriften så vil vi anbefale dig at du holder til den. Derefter kan du altid afprøve nye ingredienser af hjertets begær. Vi anbefaler at du prøver med andre ingredienser i dit køkkenet, det er jo sådan nye og spændende retter bliver til.

   Som tidligere skrevet er cupcakes en mindre version af muffins dog med frosting. Denne himmelske flødeagtige frosting gør alverden til forskel. Nogle profecionelle cupcakes bager er virkelig fantastiske til sit fag og de kan få alle mennesker i knæ efter en af deres kreationer.

   Spørgsmål vedrørende cupcakes

   • Hvordan pynter man cupcakes?
    Før i tiden brugte man glasur i forskellige farver. I dag er det dog mere frosting der bliver brugt som pynt. Denne kan man lave i forskellige smage, farver og udseende. Hvis du har interesse i at lære hvordan du lærer at pynte, så kan du finde en hel masse vejledninger på youtube.
   • Hvad koster agnes cupcakes?
    Tilbage i 2013 måtte Agnes Cupcakes dreje nøglen om på baggrund af dårlig økonomi. Den er så senere hen blevet opkøbt af virksomheden Solarex. Ved årsskiftet 2017 skiftede hele virksomheden så navnet tilbage til Agnes. Kigger man på deres hjemmeside er det desværre ikke til at finde hvad en cupcake bliver solgt til, kun at det koster 2 kr. ekstra hvis man ønsker sit eget logo på. I dag sælger Agnes en del mere end bare lækre desserter og det ser ud som om at de leverer til arrangementer af forskellige størrelser. Om de har en fysisk butik man kan besøge ved jeg ikke.
   • Hvordan laver man topping til cupcakes?
    Toppings eller frosting er for det meste baseret på en flødeost. Denne har nemlig den gode cremet og milde smag frosting skal have. Flødeosten skal selvfølgelig være neutral af smag så man selv kan tilpasse med ingredienser samt farver til man er tilfreds. Vi vil med tiden også tilføje toppings og forskellige frosting opskrifter som du både vil kunne bruge til cupcakes og muffins.
   • Hvordan laver man cupcakes?
    Disse er ikke så svært at lave som man ellers skulle tro. Udvalgte ingredienser blandes sammen, kommes i forme og så ind i ovnen. Det der kan være lidt svært er at få dem til at have den rette konsistens. Dette kommer dog med øvelse. Følg opskrift foroven og server for din familie eller venner.
   • Kan man fryse cupcakes?
    Yes, det kan man sagtens. Det gode ved cupcakes er at de ikke fylder så maget. Derfor kan du fryse dem i batches. Når du så skal have venner eller familie på besøg, hiver du dem op af fryseren og varmer dem op i ovnen og så er du ellers klar med en fin dessert.
   • Cupcakes hvad er det?
    Forskellige-udsmykket-cupcakesCupcakes er som en kage bare i lille version. Disse indeholder ikke creme som kager, de kan dog pyntes med creme, glasur eller ganache på toppen. Disse kan laves relativt hurtigt hvorved pynten også kan variere meget i både smag og farve. Man kan altså fremstille cupcakes ret hurtigt i flere forskellige varianter hvis tiden er knap. Hvis du kigger til højre vil du kunne se seks eksempler på hvordan sådan nogle kan se ud. Disse indeholder også bær ud over cremen i forskellige farver.
   • Kan cupcakes pyntes dagen før?
    Ja det kan de godt. Vi anbefaler dog at det gøres på selve dagen. Om du bruger glasur, frosting eller topping så bliver disse meget tørrer over tid. Det vil derfor være ret ærgerligt at servere nogle smukke og dejlige cupcakes som bare er pokkers tørre. Du kan altid lave din frosting klar dagen før, men at pynte dem skal du gøre på selve dagen.

   Videoopskrift på Tiramisu Cupcakes

   Her får du den berømte cupcake dronning Jemma fra youtube til at vise dig hvordan du laver nogle smukke og fantastisk tiramisu cupkaces du kan bruge til at imponere andre. En nem og hurtig måde til at gøre en fest til noget mere.

   Videoen er produceret af CupcakeJemma og er på engelsk

   Lignende artikler

   Skriv et svar

   Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Close