Chokolademuffins

ChokolademuffinsChokolademuffins er som en kage i miniformat man altid kan tage med sig. Skal du have kage med på arbejdet eller skal dit barn dele ud i skolen så er muffins det perfekte valg. Der findes mange forskellige varianter på muffins og endnu flere opskrifter.

Her for du opskriften på chokolademuffins som er svampet indeni, har lidt bid ude på og smager dejligt af chokolade.

Her har du også mulighed for at prøve at kaste dig over blåbær muffins og bananmuffins.

Det fantastiske ved denne lille godte er at det er en utrolig nem opskrift at følge. Den kræver ikke meget kunnen i køkkenet og du vil altid kunne imponere andre med disse små mirakler.

Chokolademuffins
Chokolademuffins
Stem: 3
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
  Personer Forberedelse
  6 personer 15 minutter
  Tilberedning
  20 minutter
  Personer Forberedelse
  6 personer 15 minutter
  Tilberedning
  20 minutter
  Chokolademuffins
  Chokolademuffins
  Stem: 3
  Bedømmelse: 5
  Dig:
  Bedøm denne opskrift
  Print Opskrift
   Personer Forberedelse
   6 personer 15 minutter
   Tilberedning
   20 minutter
   Personer Forberedelse
   6 personer 15 minutter
   Tilberedning
   20 minutter
   Ingredienser
   • 300 gram Hvedemel
   • 300 gram Sukker
   • 200 gram Mørk chokolade ca. 44%
   • 75 gram Smør
   • 50 gram Kakao
   • 2 Æg
   • 2 dl. Sødmælk
   • 2 tsk. Bagepulver
   • 2 tsk. Vaniljesukker
   Personer: personer
   Instruktioner
   1. Smelt smøret i en gryde ved svag varme.
   2. Kom æg og sukker i en skål og pisk dem hvidt.
   3. Bland alle de tøre ingedienser sammen. Kom æggeblanding i sammen med det smeltede smør og rør godt rundt.
   4. Hak chokoladen i grove stykker og kom den i dejen. Vend det et par gange så chokoladestykkerne er jævnt fordelt i massen.
   5. Kom lidt over helvdelen i muffinsform da de hæver i ovnen.
   6. Bages på midten ved 200 °C i alm. ovn i ca. 20 minutter.

   Du kender sikkert allerede til muffins. Du sidder ud på en cafe sammen med en ven eller veninden og så har i pludseligt lyst til noget sødt. Der bag glasset kan du se dejlige store muffins i alverdens smage og farver. Du og din veninde bestiller en hver. Men når i sætter tænderne i det der skulle havde været en smag af himlen viser sig at være så tør at du føler du lige har fået cement i munden. Smagen er ikke eksisterende og din glæde har lige fået et ordentlig tryk med realitets støvlen.

   Ok måske har du ikke lige været ud for præcis dette, men noget lignende. Købe muffins er som regel altid tørre og kedelig, der er derfor ingen undskyldning for at lave dem hjemme fra bunden. Her vil du kunne forvente smagen der er i top, svampet midte og lidt sprøde udenpå.

   Du har også den mulighed at tilføje frosting ovenpå, bare pas på det ikke bliver for sødt. Derfor er det en god ide at have en frosting baseret på bær som kan tilføje lidt syrlighed der komplimenterer den søde smag i selve muffins.

   Spørgsmål vedrørende chokolademuffins

   • Hvordan laver man chokolademuffins?
    Som mange andre opskrifter så blander man ingredienserne sammen. Hælder blandingen i muffins forme og ind i ovnen. Og så har du nogle dejlige muffins du kan nyde med familien eller gæsterne.
   • Kan man fryse muffins?
    Det kan man sagtens ja. Når du har tid og lyst kan du bage en stor batch og fryse halvdelen ned. Så har du altid nogle du kan tø op på ingen tid når gæsterne er på trapperne.
   • Hvordan laver man glasur til muffins?
    Der findes mange forskellige former for glasur eller frosting. Hovedingrediensen i sådan en består som regel altid en flødeost neutral. Derefter tilføjer man andre ingredienser for at tilføje smag, aroma og samt farvenuancer.
   • Hvor længe skal muffins bage?
    Der er ingen magisk tid på hvor meget de skal have i ovnen. Det kommer helt an på selve dejen, hvor varm ovnen er, hvilken ovn det er samt selve fremgangmetoden af opskriften. I denne opskrift skal de have ca. 20 min ved 200 °C i almindelig Ovn.
   • Hvordan få man perfekte muffins?
    Der findes ingen opskrift som vil give dig de perfekte muffins. Det gælder om øvelse og erfaring. Tager man 5 mennesker og giver dem samme opskrift vil det hurtigt vise sig at der altid er forskel på retterne. Tag en opskrift du godt kan lide og begynd at øve dig, muligvis også ændre opskriften til dine ønsker og smag. Med tiden vil du kunne skabe de perfekte muffins.
   • Muffins hvor i ovnen?
    Det kommer helt an på opskriften. Hvis der ikke direkte står hvor de skal placeres i ovnen så betyder det som regel at de skal i midten. Ellers følger du bare opskriften som anvist.

   Videoopskrift på Chokolade muffins

   En nem og hurtig opskrift på lækre og fugtige chokolade muffins der vil smelte i munden på dig. Følg opskriften trin for trin og du vil få en smuk dessert du kan servere for dine gæster. Velbekomme.

   Videoen er produceret af Sweetco0kiepie

   Lignende artikler

   Skriv et svar

   Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

   Close