Chokolademuffins
Chokolademuffins
Chokolademuffins
Chokolademuffins
    Personer Forberedelse
    6personer 15minutter
    Tilberedning
    20minutter
    Personer Forberedelse
    6personer 15minutter
    Tilberedning
    20minutter
    Ingredienser
    • 300gram Hvedemel
    • 300gram Sukker
    • 200gram Mørk chokolade ca. 44%
    • 75gram Smør
    • 50gram Kakao
    • 2 Æg
    • 2dl. Sødmælk
    • 2tsk. Bagepulver
    • 2tsk. Vaniljesukker
    Instruktioner
    1. Smelt smøret i en gryde ved svag varme.
    2. Kom æg og sukker i en skål og pisk dem hvidt.
    3. Bland alle de tøre ingedienser sammen. Kom æggeblanding i sammen med det smeltede smør og rør godt rundt.
    4. Hak chokoladen i grove stykker og kom den i dejen. Vend det et par gange så chokoladestykkerne er jævnt fordelt i massen.
    5. Kom lidt over helvdelen i muffinsform da de hæver i ovnen.
    6. Bages på midten ved 200 °C i alm. ovn i ca. 20 minutter.