Chokolademuffins
Chokolademuffins
Personer
Forberedelse
6
personer
15
minutter
Tilberedning
20
minutter
Personer
Forberedelse
6
personer
15
minutter
Tilberedning
20
minutter
Ingredienser
300
gram
Hvedemel
300
gram
Sukker
200
gram
Mørk chokolade ca. 44%
75
gram
Smør
50
gram
Kakao
2
Æg
2
dl.
Sødmælk
2
tsk.
Bagepulver
2
tsk.
Vaniljesukker
Instruktioner
Smelt smøret i en gryde ved svag varme.
Kom æg og sukker i en skål og pisk dem hvidt.
Bland alle de tøre ingedienser sammen. Kom æggeblanding i sammen med det smeltede smør og rør godt rundt.
Hak chokoladen i grove stykker og kom den i dejen. Vend det et par gange så chokoladestykkerne er jævnt fordelt i massen.
Kom lidt over helvdelen i muffinsform da de hæver i ovnen.
Bages på midten ved 200 °C i alm. ovn i ca. 20 minutter.