FAQ

Jeg har udarbejdet denne FAQ side i forhold til stigende antal mails der triller ind i min indbakke hver eneste uge. Da mange af henvendelserne og spørgsmål lyder ens har jeg besluttet at svare på dem her så alle kan følge med. Og skulle det ske at dit spørgsmål ikke er besvaret, brug gerne kommentarfeltet i bunden af siden til formålet. Jeg vil selvfølgelig opdatere og vedligeholde denne FAQ side løbende som spørgsmålene bliver stillet.

Hvordan opstod navnet Romanovich?
Da jeg var 6 år gammel, besluttede mine forældre at flytte til Danmark. Yes sir, for dem der ikke vidste dette, så er jeg fra Ukraine. Når men, da vi så kom til Danmark og jeg skulle registreres her i landet blev jeg spurgt om hvad jeg hedder. Mit daværende navn var Alexander Badalov. Men af en ellers anden grund besluttede mit 6 årig jeg den gang at gerne ville have et mellemnavn. Så jeg tog min fars navn ”Roman” og lavede det om til ”Romanovich”. Så jeg blev registreret som Alexander Romanovich Badalov. Da jeg så skulle vælge navnet til hjemmesiden faldt det på mit mellemnavn som jeg selv havde givet mig tilbage i 1991.

Hvordan opstod ideen til hjemmesiden?
Jeg har altid kunne lide at stå i et køkken. For mig er det at lave mad en form for meditation, et sted hvor jeg kan slappe af. Og hvor underligt det end måtte lyde da der kan blive ret hektisk i et køkken så er det der jeg føler mig mest hjemme. Jeg elsker både stilheden og det hektiske kaos der nogle gange kan komme over det. Desværre har jeg ikke rigtig haft tid til det før december 2017 hvor jeg tog beslutningen om at kaste mig ud i lave en hjemmeside som i dag er kendt som Romanovich.dk

Hvad beskæftiger du dig med?
Til dagligt arbejder jeg som laborant i virksomheden Meggitt hvor jeg producerer pulver. Om aftenen hvor børnene er lagt sætter jeg foran skærmen og arbejder på hjemmesiden. Og det er i weekenderne magien forgår hvor jeg står i køkkenet og lave opskrifterne du kan se på siden.

Må jeg linke til din hjemmeside?
Selvfølgelig må du det, jeg ser gerne at der bliver linket til hjemmesiden da flere mennesker kan få gavn af opskrifterne.

Hvem tager dine billeder?
Det gør jeg selv, med mindre jeg selv er på billedet. Så er det sikker min hustru der står bag kameraet.

Hvilket kamera bruger du?
Samsung NX30. Et kamera jeg håber snart at udskifte med et mere moderne og holdbart. For mig er billederne utrolig vigtige, derfor gør jeg også meget ud af at tage og bruge dem der virkelig viser rettes gode sider. Her gælder det om at tage billedet ved den rette vinkel, korrekt lyssætning og skyggeformation.

Hvilket fotoredigeringsprogram bruger du?
Photoshop, helt klart det program jeg foretrække frem for alle de andre der findes derude.

Close