Cupcakes med chokolade og kokos
Cupcakes med chokolade og kokos
Cupcakes med chokolade og kokos
Cupcakes med chokolade og kokos
    Personer Forberedelse
    6personer 20minutter
    Tilberedning
    25minutter
    Personer Forberedelse
    6personer 20minutter
    Tilberedning
    25minutter
    Ingredienser
    Cupcakes
    • 100gram Hvedemel
    • 50gram Kokosmel
    • 50gram Mandelmel
    • 200gram Sukker
    • 125gram Smør(blødt eller smeltet)
    • 25gram Kakaopulver
    • 3 Æg
    • 1spsk. Vaniljesukker
    • ½tsk. Bagepulver
    • 50gram Hakket mørk chokolade
    Frosting
    • 275gram Flormelis
    • 80gram Smør(blødt eller smeltet)
    • 1spsk. Mælk
    • 1tsk. Vaniljearoma
    Instruktioner
    Cupcakes fremgangsmåde
    1. Kom det bløde smør, sukker og vaniljesukker i en skål og pisk det godt.
    2. Tilsæt 3 æg og pisk, til du har en jævn blanding.
    3. Tilsæt sigtet mel, bagepulver og kakaopulver.
    4. Kom kokosmel, mandelmel og chokolade ned i samme blanding og rør godt rundt til du har en ensartet masse.
    5. Fordel dejen i cupcakes forme.
    6. De skal ind og bage ved 200 °C alm. ovn i 20-25 minutter på midterste rille.
    7. Lad dine cupcakes afkøle på en bagerist.
    Frosting fremgangsmåde
    1. Kom smør vaniljearoma, mælk og sigtet flormelis ned i en skål.
    2. Pisk blandingen i ca. 5 minutter ved høj hastighed for at få en dejlig luftig frosting.
    3. Smør denne på dine cupcakes eller brug en pose med tyl til at lave smukke dekorationer.