Cupcakes med chokolade og kokos
Cupcakes med chokolade og kokos
Personer
Forberedelse
6
personer
20
minutter
Tilberedning
25
minutter
Personer
Forberedelse
6
personer
20
minutter
Tilberedning
25
minutter
Ingredienser
Cupcakes
100
gram
Hvedemel
50
gram
Kokosmel
50
gram
Mandelmel
200
gram
Sukker
125
gram
Smør
(blødt eller smeltet)
25
gram
Kakaopulver
3
Æg
1
spsk.
Vaniljesukker
½
tsk.
Bagepulver
50
gram
Hakket mørk chokolade
Frosting
275
gram
Flormelis
80
gram
Smør
(blødt eller smeltet)
1
spsk.
Mælk
1
tsk.
Vaniljearoma
Instruktioner
Cupcakes fremgangsmåde
Kom det bløde smør, sukker og vaniljesukker i en skål og pisk det godt.
Tilsæt 3 æg og pisk, til du har en jævn blanding.
Tilsæt sigtet mel, bagepulver og kakaopulver.
Kom kokosmel, mandelmel og chokolade ned i samme blanding og rør godt rundt til du har en ensartet masse.
Fordel dejen i cupcakes forme.
De skal ind og bage ved 200 °C alm. ovn i 20-25 minutter på midterste rille.
Lad dine cupcakes afkøle på en bagerist.
Frosting fremgangsmåde
Kom smør vaniljearoma, mælk og sigtet flormelis ned i en skål.
Pisk blandingen i ca. 5 minutter ved høj hastighed for at få en dejlig luftig frosting.
Smør denne på dine cupcakes eller brug en pose med tyl til at lave smukke dekorationer.