Pandekager uden æg
Pandekager uden æg
Pandekager uden æg
Pandekager uden æg
    Personer Forberedelse
    4personer 10minutter
    Tilberedning
    25minutter
    Personer Forberedelse
    4personer 10minutter
    Tilberedning
    25minutter
    Ingredienser
    • 200gram Hvedemel
    • 25gram Sukker
    • 1tsk. Bagepulver
    • 1tsk. Vaniljesukker
    • 5dl. Mælk
    • 50gram Smørsmeltet
    • 1knivspids Salt
    Instruktioner
    1. Smelt smørret, pas på det ikke bliver for varm. Er det tilfældes så lad det afkøle en smule.
    2. Bland mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og salt. Det hele skal blandes godt og grundigt.
    3. Tilsæt nu halvdelen af mælken og rør rundt indtil du får en ensartet masse.
    4. Tilsæt nu det smeltede smør samt resten af mælken. Du skal ende med en jævn masse uden klumper.
    5. Du er nu klar til at bage pandekagerne. Husk at bruge en lille klat smør ved hver pandekage.
    Opskrift noter

    Brugen af æg til pandekager er ikke nødvendigt. Denne opskrift er er nem og brugervenlig. Kast dig ud i det og lad dine smagsløg bestemme for sig selv. Disse pandekager bliver brugt hovedsagelig til dessert, du kan dog undlade sukker samt vaniljesukker og derved bruge dem som madpandekager hvis du lyster.

    Der findes utrolig mange forskellige opskrifter på pandekager. Denne opskrift er baseret på de Amerikanske pandekager som er lidt mindre dog tykkere. De kan både spises som dessert men bliver hovedsagelig brugt til brunch. Hermed kan man servere dem med følgende:

    Tilbehør

    Pandekagerne smager især godt hvis du tager diverse bær i brug, her er der tale om:

    • Blåbær
    • Jordbær
    • Hindbær

    Du kan selvfølgelig gå den mere traditionelle vej og bruge:

    • Sukker
    • Marmelade
    • Sirup
    • Smør

    Anretning

    Som med alt andet mad, skal anretningen være på plads. Servere du for voksne mennesker så gør noget ud af det og gør det mere lækkert at se på. På den måde vil helhedsoplevelsen være helt fantastisk. Hvis det er børn du skal servere for, jamen så prøv at del de forskellige bær og andet tilbehør op i forskellige skåle eller tallerkner. Børn elsker at blande selv, på den måde vil de synes de selv har været med til noget af madlavningen. De vil med glæde spise dem og bede om flere.

    Velbekomme herfra.