Appelsinpandekager

AppelsinpandekagerAppelsinpandekager du hurtig kan lave og nyde. En ting der skal nævnes er selve appelsinsaften. Lad være med at bruge appelsin saft/juice fra butikkerne, de indeholder i forvejen masser af sukker og andre kunstige konserveringsmidler. Brug hellere friske appelsiner du kan presse hjemme. Dette vil give bedst mulig resultat og du vil sagtens kunne smage forskellen.

Appelsinpandekager
Appelsinpandekager
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Personer Forberedelse
    4 10 minutter
    Tilberedning
    20 minutter
    Personer Forberedelse
    4 10 minutter
    Tilberedning
    20 minutter
    Appelsinpandekager
    Appelsinpandekager
    Stem: 1
    Bedømmelse: 5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Personer Forberedelse
      4 10 minutter
      Tilberedning
      20 minutter
      Personer Forberedelse
      4 10 minutter
      Tilberedning
      20 minutter
      Ingredienser
      • 3 dl. Hvedemel
      • 2 dl. Mælk
      • 3 Æg
      • 1 spsk. Sukker
      • 0,25 Vaniljestang
      • 1 dl. Appelsinsaft
      • 25 gram Smør
      Personer:
      Instruktioner
      1. Bland mælk, sukker, æg, appelsinsaft, korn fra vanillestangen og de 25 gram smeltet smør sammen. Sørg for at hele blandingen er ensformig.
      2. Tilsæt nu stille og rolig hvedemel til under omrøring.
      3. Bag nu pandekagerne i et tynd lag. Brugen af fedtstof til stegningen af pandekagerne kommer helt an på panden.
        Så brug den første pandekage til at determinere om du har brug for fedtstof.

      Denne appelsinpandekage opskrift er utrolig nem og kræver ikke den store kunnen i et køkken. På samme tid giver du dine pandekager den ekstra syrlige smag som giver en god nuance til selve sukkeret. Velsmagene pandekager du og din familie vil nyde.

      Tilbehør til dine appelsinpandekager


      Da disse appelsinpandekager allerede indeholder sukker og den syrlige smag fra selve appelsinerne så undlader vi at tage sukker i brug som tilbehør.

      • Smuttede og hakkede mandler
      • Smør
      • Chokolade – sovs eller stykker
      • Marmelade
      • En god vaniljeis vil skabe underværker

      Husk at bruge ægte appelsiner til opskriften, undlad at købe færdig appelsinjuice eller saft, selv om det kan virke hurtigere og nemmere.

      Videoopskrift på appelsinpandekager

      Opskriften her kan minde lidt om Crepe suzette, det er dog 2 vidt forskellige opskrifter. Jeg har derfor inkluderet denne video så du kan se forskellen. Ud over dette vil jeg dog sige at crepe suzette smager også fantastisk. Når du har tid, vil jeg anbefale dig at prøve videoopskrift af. Videoen en på engelsk.

      Videoen er udviklet af JunsKitchen

      Lignende artikler

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Close