Appelsinpandekager
Appelsinpandekager
Appelsinpandekager
Appelsinpandekager
    Personer Forberedelse
    4 10minutter
    Tilberedning
    20minutter
    Personer Forberedelse
    4 10minutter
    Tilberedning
    20minutter
    Ingredienser
    • 3dl. Hvedemel
    • 2dl. Mælk
    • 3 Æg
    • 1spsk. Sukker
    • 0,25 Vaniljestang
    • 1dl. Appelsinsaft
    • 25gram Smør
    Instruktioner
    1. Bland mælk, sukker, æg, appelsinsaft, korn fra vanillestangen og de 25 gram smeltet smør sammen. Sørg for at hele blandingen er ensformig.
    2. Tilsæt nu stille og rolig hvedemel til under omrøring.
    3. Bag nu pandekagerne i et tynd lag. Brugen af fedtstof til stegningen af pandekagerne kommer helt an på panden.
      Så brug den første pandekage til at determinere om du har brug for fedtstof.