100 opskrifter

100-opskrifterHvis jeg lige hurtig minder jer om artiklen fra den 5. marts ”International pandekagedag og meget andet”, der oplyste jeg jer om mine bedrifter samt at jeg virkelig gav den gas med at udgive nye opskrifter. Antallet af udgivelserne er måske stilnet lidt af, jeg kan dog med stolthed i min stemme fortælle jeg nu har udgivet mine første 100 opskrifter. Wooohooo, jeg havde absolut ikke regnet med at nå op på 100, men nu er jeg her og jeg bliver sku ved. Hjemmesiden her har virkelig vækket min interesse for mad samt hjælpe andre med at forstå, prøve og smage sig frem til andre kulinariske oplevelser.

Når jeg kigger på tallene så kan jeg også se en stille og rolig stigning i besøgende på hjemmesiden, både de tilbagevendende men også nye besøgende som søger nyt og spændende indenfor opskrifter. Her er lidt statistik til dem der går op i de, her viser jeg mine top 10 mest besøgende opskrifter samt hvor mange der har besøgt dem.

 • Kylling i karry – 11.110 besøgende
 • Strawberry daiquiri – 5.176 besøgende
 • Tunmousse – 2.906 besøgende
 • Hjemmelavet guacamole – 2.598 besøgende
 • Pandekager uden mælk – 2.470 besøgende
 • Flødekartofler – 2.253 besøgende
 • Chokoladekage – 2.223 besøgende
 • Pandekager uden æg – 1.468 besøgende
 • Tarteletter med høns i asparges – 1.325 besøgende
 • Risotto med svampe – 994 besøgende

Tallene siger måske ikke særlig meget, men jeg er godt tilfreds især når jeg kan se en fremgang.

Nye opskrifter

Siden sidste artikel er det da også blevet til flere opskrifter her på siden. Jeg er stille og rolig ved at fylde på med opskrifter i alle kategorierne du kan finde på siden. Der er dog nogle kategorier der halter efter især sådan noget som fisk og skaldyr. Dette har selvfølgelig noget at gøre med hvad vores familie spiser. Og børnene er ikke særlig glade for alt fra havet. Det må jeg lige gøre noget ved. Men ang. de nye opskrifter så kan du kaste dig over blandet andet over disse:

Du har som altid mulighed til at skrive ind til mig, ved enten at bruge kommentarfelterne eller kontaktformularen med et ønske til en eller flere opskrifter.

Nyt medlem til familien

air-target.dk-luftvåbenJeg er en person der ikke kan sidder stille i længere tid af gangen, derfor har jeg altid gang i noget. Jeg er nemlig startet småt på et nyt projekt, nemlig en ny hjemmeside der omhandler noget helt andet end mad og opskrifter. Denne hjemmesider handler nemlig om luftvåben. Du læste korrekt, jeg skrev nemlig luftvåben.

Grunden til sådan en hjemmeside er fordi jeg først og fremmest har interesse for det og derudover er det lidt af et eksperiment, jeg vil se om det er muligt at tjene penge på en hjemmeside uden at man skal sælge produkter man har på hjemmesiden. Men hjemmesiden handler altså om luftvåben så som: luftpistoler, luftgevær og jeg har også inkluderet hardball som også kaldes for softguns. Disse våben som alle andre er ikke legetøj som man bare kan erhverve sig, der er vise regler forbundet med dem, at de for eksempel ikke må være mere end 4,5 mm kaliber før man skal have et jagttegn eller godkendelse fra politiet.

Projektet er ret nyt og derfor er der heller ikke så meget indhold endnu. På nuværende tidspunkt har jeg små 4 forskellige luftpistoler. Jeg arbejder dog på sagen og håber at kunne tilføje flere våben samt information om disse.

Sidste år

For ca. et år siden tog jeg intiativet til at lære min søn om grønsager og hvordan livet fungere i forhold til at dyrke sin egen mad. Der købte vi forskellige grønsager og frugter så som citroner, peberfrugter, hvidløg, tomater og plantede dem for at se om noget vil komme frem. Og til vores store overraskelse begyndte flere af dem at vokse hvor vi nød både tomater og peberfrugter i løbet af sommeren.

I år gør vi det lidt anderledes. Jeg har været ude og surfe lidt på nettet og indkøbe diverse frø som jeg skal så her i løber af denne uge. Og her er hvad jeg har købt over nettet:

 • Tumbler – Lav busktomat som giver mange og velsmagende tomater hen over sommeren.
 • Window Box Red – Er en kompakt rød cherry tomatplante.
 • Chocolate Beauty – En peberfrugt af gourmet kvalitet, en lille og sød sag.
 • Persille – Kraftig voksende kruspersille.
 • Purløg – Grovbladet purløg der giver højt udbytte.
 • Rosmarin – En stedsegrøn aromatisk flerårig plante.

Når tiden kommer til det, så vil jeg selvfølgelig tage billeder af det og vise frem hvad vi har fået ud af vores høst i år. I kan tro at min søn og jeg glæder os til det.

Næstsidste behandling

Her i mandags den 25 marts startede jeg på min 7 behandling af kemo. Det vil sige at jeg kun mangler den sidste som bliver om ca. 3 uger. Hold da op hvor jeg ser frem til at jeg får afsluttet behandlingen og komme over alle de forbandede bivirkninger. Jeg skal dog stadig skannes hver 6. måned for at se om sygdommen kommer tilbage. Jeg er dog positiv indstillet og ser fremad. Og skulle det ske at sygdommen vender tilbage uden at der kan gøres noget ved det og jeg må forlade denne verden, min familie og venner så har jeg affundet mig med det. Jeg tager en dag ad gangen og nyder lidt i fulde drag.
Det var alt for denne gang.

Vi skrives ved næste gang.
//Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close