Nu med cocktails og drinks

Nu med cocktails og drinksI min sidste artikel ”Klokken slår tiden går” skrev jeg lidt om 8 nye opskrifter jeg tilføjede til hjemmesiden, lidt om varmen og hele 2 nye rekorder vi havde i maj måned. Og sidst men ikke mindst også lige om fremtiden, altså ny ideer og tiltag jeg havde tænk mig at arbejde videre med på siden.
Nu er der så yderligere gået noget tid og jeg vil derfor gerne vise frem de første 5 opskrifter på cocktails eller drinks som de fleste kalder dem. Disse 5 er den nye skud på stammen indenfor opskrifter, denne gang er det bare lidt vådt til ganen.
Her kan du de 5 drinks jeg har tilføjet:

Jeg vil selvfølgelig tilføje flere drinks opskrifter til hjemmesiden, vi nøjes dog først og fremmest med disse 5 nævnt foroven. Hvis du tilfældigvis er en cocktail kender og har en fantastisk opskrift på en cocktail jeg endnu ikke har på siden, så er du mere end velkommen til at bruge kommentarfeltet eller min kontaktformular til at skrive ind til mig, så kan vi i fællesskab få din ynglings opskrift på siden så andre også kan have glæde af den.

Så er der en nyt batch af friske opskrifter

Hovedmålet med hjemmesiden her er at udarbejde kvalitetsopskrifter som hele danmark kan have glæde af. Jeg arbejder på at forbedre nye og allerede eksisterende opskrifter til noget der både er forståeligt for den normale dansker og nemt at kaste sig ud i. Jeg gider ikke de der opskrifter som man ikke fatter noget af fordi man mangler erfaring og uddannelsen som kok. Alle og jeg mener alle skal kunne følge opskrifter på denne hjemmeside og få tilfredsstillende resultater.
Og selv om jeg nu har tilføjet 5 drinks opskrifter så er målet stadig mad opskrifter. Du kan se drinks, cocktails og lignende som en lille bonus på hjemmesiden.
Hermed vil jeg meget gerne præsentere dig for hele 8 nye opskrifter som jeg håber du vil tage godt imod som det var dit eget barn.

Samarbejdspartner

Noget som jeg glæder mig utrolig meget til det er mit nye samarbejde jeg har indgået med nemme-maaltider.dk. Hjemmesiden i sig selv går ud på at sammenligne diverse måltidskasser op mod hinanden. Dette gør de på en nem og overskuelig måde. Vores samarbejde går ud op at de i nærmeste fremtid kommer til at levere en til to måltidskasse om måned, hvor jeg her på Romanovich.dk kommer at afprøve og bedømme dem.

Jeg ser frem til den første måltidskasse og mange fremover.

Hvad er det næste?

Jamen jeg fortsætter selvfølgelig med nye opskrifter, arbejder på at forbedre siden på flere forskellige måder og så var der jo også det med anmeldelser. Jeg har endnu ikke besluttet mig hvilket sted eller restaurant jeg skal bruge til min første bedømmelse. Måske jeg bare skal gå på den lokale pizzarier så jer får det overstået. Det er næsten som den gang man gik i folkeskolen og havde en crush på en pige men ikke rigtig turde at gøre noget ved det. Spring ud i det, der er intet andet at gøre, får det ud at systemet og så bliver det meget nemmere fremover.

Catch you on the flip side.
//Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close