Klokken slår tiden går

Tiden går klokken slårSidst jeg skrev en nyhedsartikel ”Åbning af Romanovich.dk” indeholdte hjemmesiden 5 opskrifter i kunne kaste jer over. Ja jeg er godt klar over det ikke noget at prale af da selv den mindste ny begyndende blogger har flere end du vil kunne finde på siden her. Men man skal jo starte et sted ik.
Nu er der jo gået noget tid og jeg har tilføjer løbende flere opskrifter til så nu er hjemmesiden oppe på hele 13 opskrifter. Yes jeg har nemlig tilføjet hele 8 nye opskrifter.
De nye opskrifter kan du se her:

Nyt tiltag

Er det global opvarmning, for vejret er jo kanon. Så vidt jeg ved har vi slået ikke en men hele 2 rekorder i 2018 når det kommer til varme. Først og fremmest er nu officielt at Maj 2018 er den mest solrige måned nogensinde. Derudover har vi også slået en 132 år gammel rekord for at have den varmeste dag i maj måned. Den gamle rekord lød på 28,5 grader som er pænt varm på en forårsdag men nu lyder den nye rekord på hele 29,1 grader.

Den tirsdag som nu har rekorden for den varmeste dag i maj måned sad jeg på altanen og læste en bog. Det var pænt varm så jeg gik ind for at hente en kold sodavand. Der midt i køkken slog det mig, nu hvor jeg er i gang med opskrifter hvorfor ikke lige udvide den en lille smule. Jeg besluttede mig derfor at tilføje drinks opskrifter altså opskrifter med cocktails. Nu skal jeg bare lige researche lidt på hvilke cocktail der er efterspurgte og populære.

Anmeldelser
Som amatørkok har jeg begrænsninger, i forhold til viden af de forskellige køkkener, kulturelle forskelle fra land til land samt de religiøse betydninger for hver deres specifikke køkken. Derfor kunne man jo også bare besøge forskellige restauranter. Det ville dog måske være en smule kedeligt at jeg bare besøgte forskellige restauranter, men noget sjovere ville det være hvis jeg også kunne anmelde dem på samme tid.

Jeg indrømmer gerne at jeg er meget afslappet når det kommer til mad, jeg besøger gerne en ”foodtruck” i USA eller udendørs køkken i Thailand lige så godt som jeg kunne finde på at tage på Noma og nyde en middag der. Jeg skelner ikke mellem hvad en menu koster ej heller hvor fint det er. Selvfølgelig vil prisen af oplevelsen afspejle noget i min bedømmelse af stedet, men jeg forventer ikke højt til loftet, en fortrinlig betjening og en udsøgt vin til når jeg bestiller en hotdog i 7/11 vel. Det glæde jeg mig faktisk meget til. For jeg kan love dig en ting og det er jeg ikke kommer til at holde tilbage. Du vil få 100% sandhed fra mig om hvad jeg synes om de forskellige steder.

Det var vist det for denne gang.
På gensyn.
//Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close