Åbning af Romanovich.dk

VelkommenEfter et par måneders hårdt arbejde, velovervejede valg og en konkret handlingsplan så gik alt som det skulle. Jeg plejer normalt ikke at lyve men skulle se lige hvordan det lød. Det ser måske godt ud på papir men det kunne ikke være længere fra sandheden.

Start 2018 besluttede jeg mig at udarbejde en madopskrift side. Hvorfor vil nogle måske spørge, da nettet er spækket med sådan nogle side i forvejen. Næsten hver eneste blogger der findes derude skal proklamere hvor gode de er i et køkken eller dele deres families hemmelige chokoladekage opskrift. Pfff, det ville jeg også. Og jeg vil endda påstå at jeg er bedre end de fleste bloggere derude til at lave mad.

Da jeg skulle skrive min første opskrift, fandt jeg ud af at jeg havde glemt at tage billeder af opskriften. I dag kan man nærmest ikke udgive en opskrift uden et tilhørende billede da man genre vil se hvordan slutresultat skal se ud. Så jeg måtte på hesten igen og denne gang huske at tage billeder.

På et tidspunkt gik serveren ned, så alt det jeg havde skrevet blev ikke gemt. Så kunne jeg ikke tilføje billeder, da der var fejl på siden. Så fandt jeg ud af at jeg ikke kunne tilføje video. Jeg følte at jeg var med i en film hvor alt gik mod mig. Jeg løb i en forhindring efter forhindring.

Nu sidder jeg her et par måneder efter min beslutning om en mad side og er glad. Glad fordi det endeligt er lykkedes mig. Nu fungere alt som det skal, det ser det i hvert fald ud til at gøre i skivende stund.

Jeg vil derfor med stolthed i min stemme sige at Romanovich.dk er officielt åbnet op for alle der måtte elske mad som meget som mig.
Velkommen til Romanovich.dk
Måske skal vi have besvaret et eller to spørgsmål og se om jeg kvalificere mig som en der kan tilbyde andre opskrifter.

Alex er du uddannet kok? ”Øhm, nej det er jeg ikke. Men jeg kan koge et æg!”
Ok, men har du erfaring i et køkken? ”Ja, jeg kan koge et æg.”

Spøg til side, nej jeg er på ingen måder en kok, men jeg har en del erfaring i et køkken på flere forskellige områder. Jeg har arbejdet i et køkken, først som opvasker, derefter tjener og så bartænder. Jeg har altid hjulpet til i køkkenet når kokken havde travlt, så jeg er vant til miljøet og ved hvor stresset og barskt det kan være.

Mange mennesker ser det at lave mad er som et arbejde, noget der er monotont, noget der skal overstås og helst hurtigt. Det er jo også derfor at flere og flere af os tage det lette valg, at bestille udefra. Det er faktisk ret sørgeligt at mange unge mennesker ikke kan finde ud af at lave mad, de ved knapt nok hvad de skal bruge en gaffel til. (Lidt overdrivelse her). Men forstå mig ret, de fleste af os vil hellere bruge tiden på mere fornuftige ting end at stå og svede over et komfur. Her er jeg som menneske fuldstændig omvendt. Jeg elsker at stå i et køkken, jeg nyder det selv om der kan være run på nogle gange. Det giver mig ro i kroppen og sjælen at lave mad. Og det er den samme følelse jeg gerne vil give jer der har interesse for mad. Og selvfølgelig gode opskrifter med velsmagende retter.

I skrivende stund har jeg tilføjet 5 opskrifter som du kan kaste dig over.

Hvad med prisen?

Mange spærrer øjnene op når de ser en opskrift med 30 ingredienser. Og så er det her jeg sætter bremserne i. Jeg ved ikke helt hvorfor men tendens tyder på at jo flere ting der kommer i en ret jo bedre er den. Og det er desværre ikke sandt, i hvert fald for de fleste opskrifter. For ser du, jo flere ingredienser du kommer i, desto mere kommer de til at maskere hinanden, nogle af smagene vil virke dominerende over andre som du ikke vil kunne nyde. En simpel ret med få og simple ingredienser kan smage lige så godt som et gourmetmiddag, man skal bare vide hvordan hver eneste ingrediens skal behandles og tilberedes. Det er hverken farligt eller svært at lave mad, men skal bare vænne sig til det og få nogle gode vaner og selvfølgelig bruge mine fantastiske opskrifter.

Jeg er 100% overbevist om at man ikke behøver at hoste sin ene lunge op for at købe den dyreste champagne og beluga kaviar for at det smager godt. Man kan sagtens få en god oplevelse ved bordet der vil kunne gøre mange mennesker misundelige. Ej kræver det viden og erfaring som en kok der har arbejdet 25 år i branchen.

Jeg udarbejder opskrifter der er både brugervenlige og lige at gå til. Selv dine unger vil kunne joine dig ved køkkenbordet. Jeg udarbejder opskrifter som en guide til dig hvor du ikke kun kommer til at nyde slutresultatet men selve rejsen dertil.

At lave mad kan være ret så afstressende samt bringer det familien tættere på hinanden. Jeg har i bund og grund udarbejdet denne hjemmeside til dig som elsker mad og alt det gode i livet.

Ønsker du at vide lidt mere om mig og hvilken fisk jeg så kan du læse meget mere om det her: Hvem jeg er.

Hvad du kan få ud af denne hjemmeside

Som tidligere skrevet så findes der mange forskellige opskrifthjemmeside derude. Jeg vil derfor prøve at tilføje noget som andre mangler og forfine det andre gøre godt. Jeg stræber derfor at kunne levere kvalitets indhold og lidt mere til. Her er nogle af de ting du kan se frem til.

  • Kvalitets opskrifter: Jeg stræber på at kunne levere kvalitets opskrifter. Hvis systemet bonger ud med en opskrift der har et lav bedømmelse, vil denne blive fjernet og erstattet med en anden. På den måde vil jeg holde standarden af kvaliteten oppe så alle er tilfredse.
  • Bedømmelse: Som nævnt for oven, vil der være en mulighed at at bedømme hver eneste opskrift fra 1-5 hvor 5 selvfølgelig er højest.
  • Antal personer: Du vil have mulighed for at tilpasse opskrifterne til det antal personer du ønsker. Som standard er de fleste opskrifter være beregnet til 4 personer som vil også være oplyst i opskrifter.
  • Print: Du har også den mulighed for at printe hver eneste opskrift, så du ikke behøver at have din tablet, bærbar eller telefon med i køkkenet.
  • Billeder: Samtlige opskrifter på hverdags gourmet kommer til at indeholde billeder af selve retten. Om det kommer til at se på din tallerken som på billedet kan vi ikke garantere, det kræver nemlig lidt øvelse. Men som man siger ”øvelse gør mester.”
  • Videoer: De fleste opskrifter vil også indeholder en videoopskrift. Disse vil som regel være anderledes i forhold til selve opskriften da jeg gerne vil vise at der er flere måder at tilberede en ret på.
  • Opskrift i billeder: Som jeg tilegner mig erfaring i at tage billeder og anskaffer mig en kamera der kan stå distancen, vil jeg også inkludere billeder af opskriften så du altid vil kunne følge med i hvordan det skal se ud.

Ud over de nævnte punkter ovenover findes der mange andre ting som vil forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Jeg vil selvfølgelig ud over at tilføje nye opskrifter forbedre og optimere hjemmesiden så den bliver hurtigere samt mere overskuelig for dig.

Fremtiden

Selv om det er alt for tidligt at skrive om fremtiden da jeg officielt åbnede op for hjemmesiden, vil jeg dog stadig sige dette; jeg har en del på tegnebrættet som i godt kan glæde jer til. Det kommer dog til at tage noget tid før de nye ting bliver implementeret da jeg først skal have en del flere opskrifter på siden og gøre den mere prominent i forhold til mange andre opskrift hjemmesider der allerede eksisterer på nettet.
Skulle du have et spørgsmål eller to så er du altid velkommen til at kaste en mail i min retning ved brugen af kontaktformularen.

Velkommen til Romanovich.dk og velbekomme!

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close