Mexicanske majspandekager
En fantastisk opskrift med mexicanske majspandekager. Pandekagerne har en lidt anderledes tekstur og densitet, dette gør dog hele oplevelsen bedre. En god ret fra et andet land. Skal prøves!
- 100 gram Hvedemel
- 100 gram Majsmel
- 4 dl. Mælk
- 4 Æg
- Margarine
- 200 gram Hakket oksekød ca. 16%
- 2 dåser Tomatpure koncentreret
- 75 gram Spinat
- 1 Løg
- 1 Rød chilipeber
- 30 gram Margarine
- Salt og peber
- Rør mel og mælk sammen til en fin masse.
- Pisk nu æg og salt ind i dejen.
- Brug en medium varm pande og lidt fedtstof til hver pandekage.
- Pandekagerne steges til de er let gyldne på begge sider.
- Start med at tænde ovnen som skal stå på ca. 225grader C. alm ovn.
- Hak løget fint.
- Svits nu det hakkede løg i margarine i en gryde.
- Tilsæt nu kødet og svits det i nogle minutter til det har fået den korrekte brune farve ved gennemstegning.
- Chilien renses, kornene fjernes og den hakkes i fine tern eller strimler. Pas på med at klø dig i ansigtet.
- Tilsæt nu tomatpure, chili, krydderierne samt spinaten og lad det småkoge i ca. 10-15min. Husk at du altid kan tilsætte lidt vand hvis det ser for tørt ud.
- Fordel fyldet på pandekagerne som skal i en ildfast fad der er smurt med fedtstof.
- Kom nogle få dråber af olie på hver pandekage og kom fadet i en alm ovn ved 225 grader C i 10-15min. Velbekomme!
Mexicanske majspandekager er lidt mere stive i det, de smager dog godt og har en fantastisk fyld der kommer med hel anden palette af smage. Gå ikke forbi denne opskrift uden at prøve den, du vil ikke fortryde det.
Tilbehør
Som altid har du muligheden for at afprøve forskellige metoder i at lave pandekager, her har du netop muligheden for at lave pandekager der stammer fra Mexico. Dejlige og vidunderlige pandekager med en endnu bedre fyld. Hvis du er i tvivl hvad mexicanerne plejer at spise, så kan du altid undersøge det på nettet og derefter tilpasse opskriften til dine behov.
Anretning
Mexicanske pandekager er ikke noget at tage fejl af. Fyldet kan dog tilpasses som ønsket, her kan du bruge mange forskellige kødsovse, friske grønsager og selvfølgelig chili efter ønske.