Mexicanske majspandekager

Mexicanske majspandekagerEn fantastisk opskrift med mexicanske majspandekager. Pandekagerne har en lidt anderledes tekstur og densitet, dette gør dog hele oplevelsen bedre. En god ret fra et andet land. Skal prøves!

Mexicanske majspandekager
Mexicanske majspandekager
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Personer Forberedelse
    4 personer 15 minutter
    Tilberedning
    25 minutter
    Personer Forberedelse
    4 personer 15 minutter
    Tilberedning
    25 minutter
    Mexicanske majspandekager
    Mexicanske majspandekager
    Stem: 1
    Bedømmelse: 5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Personer Forberedelse
      4 personer 15 minutter
      Tilberedning
      25 minutter
      Personer Forberedelse
      4 personer 15 minutter
      Tilberedning
      25 minutter
      Ingredienser
      Mexicansk majspandekagedej
      • 100 gram Hvedemel
      • 100 gram Majsmel
      • 4 dl. Mælk
      • 4 Æg
      • Margarine
      Kødfyld
      • 200 gram Hakket oksekød ca. 16%
      • 2 dåser Tomatpure koncentreret
      • 75 gram Spinat
      • 1 Løg
      • 1 Rød chilipeber
      • 30 gram Margarine
      • Salt og peber
      Personer: personer
      Instruktioner
      Majspandekagerne
      1. Rør mel og mælk sammen til en fin masse.
      2. Pisk nu æg og salt ind i dejen.
      3. Brug en medium varm pande og lidt fedtstof til hver pandekage.
      4. Pandekagerne steges til de er let gyldne på begge sider.
      Fyldet til pandekagerne
      1. Start med at tænde ovnen som skal stå på ca. 225grader C. alm ovn.
      2. Hak løget fint.
      3. Svits nu det hakkede løg i margarine i en gryde.
      4. Tilsæt nu kødet og svits det i nogle minutter til det har fået den korrekte brune farve ved gennemstegning.
      5. Chilien renses, kornene fjernes og den hakkes i fine tern eller strimler. Pas på med at klø dig i ansigtet.
      6. Tilsæt nu tomatpure, chili, krydderierne samt spinaten og lad det småkoge i ca. 10-15min. Husk at du altid kan tilsætte lidt vand hvis det ser for tørt ud.
      7. Fordel fyldet på pandekagerne som skal i en ildfast fad der er smurt med fedtstof.
      8. Kom nogle få dråber af olie på hver pandekage og kom fadet i en alm ovn ved 225 grader C i 10-15min. Velbekomme!
      Opskrift noter

      Mexicanske majspandekager er lidt mere stive i det, de smager dog godt og har en fantastisk fyld der kommer med hel anden palette af smage. Gå ikke forbi denne opskrift uden at prøve den, du vil ikke fortryde det.

      Tilbehør

      Som altid har du muligheden for at afprøve forskellige metoder i at lave pandekager, her har du netop muligheden for at lave pandekager der stammer fra Mexico. Dejlige og vidunderlige pandekager med en endnu bedre fyld. Hvis du er i tvivl hvad mexicanerne plejer at spise, så kan du altid undersøge det på nettet og derefter tilpasse opskriften til dine behov.

      Anretning

      Mexicanske pandekager er ikke noget at tage fejl af. Fyldet kan dog tilpasses som ønsket, her kan du bruge mange forskellige kødsovse, friske grønsager og selvfølgelig chili efter ønske.

      Lignende artikler

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Close