Inspiration til nemme hverdagsretter på under 30 minutter 

ANNONCE

Det behøves ikke tage flere timer i køkkenet, for at kunne kokkerere en lækker og velsmagende ret sammen. Vi har derfor nedenstående samlet en række inspiration på nogle hurtige og billige opskrifter som let kan tilgås og serveres til flere anledninger. 

I hverdagens travle stund med alt arbejde, fritidsaktiviteter og børn der skal passes, kan det være rart med nogle gode retter som hverken kræver den store indkøbsliste eller tid. Følgende retter er derfor samlet for at give inspiration til nem og lækker aftensmad som er en favorit på de travle hverdage. 

Asiatisk mad 

Asiatisk mad er en af de største favoritkategorier når det kommer aftensmad blandt danskerne. De mange skønne retter er oftest fyldt med en række lækre velsmagende krydderier og råvarer som tilsammen skaber en unik smagsoplevelse hvor både det sure, salte og søde udfordrer smagsløgene. Asiatiske retter er lette at tilgå og udvalget stort.  

Du finder alt fra en klassik kylling i karry, til en cremet thaisuppe, en krydret daal eller en god omgang wok. Særligt wok er populært, da man kan tilføre alle de grøntsager man ønsker, hvorfor det også er en god måde hvorpå man kan rydde ud i køleskabet. En fordel kan være at lave en ekstra portion for derved at kunne fryse ned eller gemme i køleskabet så man har til flere dage. 

Spansk mad 

Skal du have gæster på besøg og er i krise over hvad du kan servere? Tapas er en sikker vinder og foruden at smage yderst lækkert så ser det også indbydende ud. Tapas består af en masse små mindre retter, og man kan enten vælge at kaste sig ud i det kreative køkken med alt fra lakseruller, hjemmelavet focaccia og blinis, eller blot holde sig til det enkle med lækkert brød og godt pålæg.  

Der er mange ideer til nemme tapas retter, og det kræver ikke mange timer i køkkenet for at imponere. Yderligere kan du supplere den lækre tapasanretning med en masse små desserter for at fuldende menuen. Da alle retter er små, kræver det ikke den store indsats i køkkenet, og du kan derfor hurtigt stable et flot arrangement på benene, selv under tidspres.  

Italiensk mad 

Der er intet som italiensk mad der er og forbliver en evig klassiker blandt mange familier. Dette er med stor forståelse, da retterne ikke alene er nemme at lave, men også er yderst velsmagende. Selvom man ikke befinder sig i Italien, kan man sagtens bringe den gode mad og stemning med hjem i køkkenet. I dag findes der også mange udvidede versioner af de forenklede pastaretter, og der er derfor rig mulighed for at begive sig i kast med alverdens pastaretter.  

Derudover er det en god måde hvorpå man også kan sørge for den næste uges frokost, da pasta kan laves i store portioner og derved også tages med i madpakken. Du kan finde massere inspiration på nemme pastaretter som både er den klassiske bolognese men også den med laks eller pastasalaten til grillmaden. 

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close