Har du din egen restaurant?

Her på Romanovich.dk er det ikke usædvanligt at restauratører og kommende restauratører kigger forbi efter inspiration, eller for at dele inspiration med de andre brugere på siden.

Er du selv en restauratør, eller overvejer du at starte din egen restaurant, café eller lignende, så vil du hurtigt opdage, at din succes afhænger af en hel del andet end dine madlavningsevner. F.eks. skal du have dig et kassesystem, eller en anden form for kasseløsning og er det første gang du driver en forretning, så er det essentielt, at her er tale om et brugervenligt kassesystem, så du ikke skal bruge tiden på det, men kan fokusere på madlavningen og dine kunder.

Et godt eksempel på, at der er så meget andet end madlavningen når man driver en restaurant, er McDonalds. Næsten alle siger at de kan lave en bedre burger og mange prøver også at åbne en burger-restaurant eller kæde, men ingen kan følge med McDonalds fordi de er ekstremt gode til alle andre aspekter i at drive en restaurant såvel som gode til at lave populær mad.

fremtidssikret butiksløsning

  • Vores supportteam er klar og parate til at hjælpe dig fra dag 1 som kunde hos os.
  • Alt varesalg bliver automatisk bogført, så du hverken skal bekymre dig for det ej heller spilde tid på anden end det du kan lide at lave.
  • Uanset hvor du befinder dig, så vil du altid have adgang til dine data med vores smarte kasseløsning i skyen.
  • Varerne bliver automatisk trukket fra lageret da vores løsning er integreret med din økonomisystem.
  • Vi er med til at hoste samt supportere din løsning så du kun behøver dig at koncertere dig om din forretning.
  • Vi har også muligheden for en mobil kasseløsning hvis kunderne ønsker dette.

Fantastisk kundeoplevelse

Som tidligere skrevet er det at drive en forretning ikke kun varerne der skal sælges. Ting som kundeoplevelse er en meget vigtig ting, for hvis kunden føler sig tryg og behagelig vil han/hun altid vende tilbage. Vores løsning kører både på computeren og mobile enheder. Opretter du dig som kunde hos os, skal du yde det minimale da vi ordner alt andet i forhold til dit kommende kassesystem.

Vores drøm

Personligt ser mig selv drive en lille café hvor mig og min hustru betjener de mange kunder. Vi forstiller os en lille location på Frederiksberg. Indretningen skal ikke være alt for moderne, det må gerne have lidt rustik inventar så gæsterne ikke oplever en alt for klinisk udtryk. Her skal vi have et lille udvalg af kaffe og the samt desserter som vi selv bager og fremstiller.

Jeg er godt klar over at det ikke bliver nemt og at man nok kommer til at arbejde mere end et normalt 8-4 job. Men det er hvad der gør en glad der betyder noget i livet.

En af de ting min hustru og mig er helt enige om er at anskaffe os et kassesystem der fungerer, virker overskueligt samt er brugervenlig og navipartner virker som et godt valg.

Så kan det være i kommer til at smage mine fantastisk desserter så som; Tiramisu, Chokoladekage og mine sprøde og cremefyldte vandbakkelser.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close