Hjemmelavet whisky sauce

Whisky sauceHer er opskriften på Danmarks bedste hjemmelavet Whisky Sauce. Mange mennesker bliver skræmt af at lave en Sauce og derfor køber de altid en der allerede er færdig lavet som bare skal varmes op. Det er nemmere end man tror, denne opskrift tager små 15 minutter og så har du en fantastisk whisky sauce der kan matche enhver derude.

Det smukke ved at lave en sauce selv, er at man selv bestemmer kvantitet af ingredienser og derved også kan tilpasse smagen efter dine egne smagsløg og behov. Denne smukke og fantastisk Sauce der er baseret på whisky passer perfekt til en god bøf eller oksesteg.

Whisky sauce
Hjemmelavet whisky sauce
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Personer Forberedelse
    3 personer 5 minutter
    Tilberedning
    10 minutter
    Personer Forberedelse
    3 personer 5 minutter
    Tilberedning
    10 minutter
    Whisky sauce
    Hjemmelavet whisky sauce
    Stem: 1
    Bedømmelse: 5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Personer Forberedelse
      3 personer 5 minutter
      Tilberedning
      10 minutter
      Personer Forberedelse
      3 personer 5 minutter
      Tilberedning
      10 minutter
      Ingredienser
      • 100 gram Smør (Lurpak)
      • 1 dåse Tomatpuré 70g
      • 2,5 dl. Piskefløde 38%
      • 1 dl. Whisky
      • 1 tsk. Sukker
      • 1,5 tsk. Rosmarin (Knuses i morter)
      • 0,5 tsk. Timian
      • 2 spsk. Balsamico eddike
      • 1,5 tsk. Salt
      • Peber efter behov
      Personer: personer
      Instruktioner
      1. Smelt smørret i en gryde over svag varme.
      2. Kom tomatpuréen i og varm stille og rolig op til det begynder at boble. Herefter skruer du ned igen.
      3. Resten af ingredienserne hældes nu i under rolig omrøring.
      4. Skru op igen så saucen kan simre i ca. 5-7 minutter.
      5. Smag gerne til med salt og peber.
      6. Så er din egen hjemmelavet whisky sauce klar.

        Velbekomme.

      Hjemmelavet whisky sauce er nemmere at lave end de fleste tror og så smager den fantastisk. Der findes selvfølgelig mange forskellige opskrifter der varierer både i ingredienserne samt fremgangsmåden. Du vil dog hurtig opdage at denne opskrift er en af de bedste.

      Tips og tricks

      • Brug gerne en god whisky så som Jack Daniels eller en bourbon. Undlad at bruge en røget af slagsen da den giver den forkerte smag som ikke passer til en bøf.
      • Husk på at opskriften er lavet til 3 personer men kan tilpasses til flere eller færre efter behov, ved at justere på antal af personer.
      • Står du og mangler timiam kan denne erstattes med rosmarin. Det gælder også omvendt.
      • Er smagen for skarp til dine smagsløg, kan du eventuel tilsætte lidt ketchup til som giver en sødmen og gør saucen mere blød i smagen.
      • Servér den hjemmelavet whiskysauce straks.

      Her er en videoopskrift på en dejlig Whiskey BBQ Sauce
      Her kan du se hvordan man ellers kan lave en lækker Whiskey Sauce, Rachael forklare hvilke ingredienser du skal bruge samt fremgangsmåden.

      Videoen er udviklet af Rachael Ray Show og er på engelsk.

      Lignende artikler

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

      Close