Vil du også have et website om mad?

Website om madJeg har fået flere henvendelser om hvorfor jeg har oprettet en mad hjemmeside samt hvordan de selv gør. Hvorfor jeg har oprettet en hjemmeside om opskrifter når der i forvejen er så mange? Jamen svaret i sig selv er meget simpelt, jeg følte at jeg kunne bidrage med noget som andre ikke har, andre og mere spændende opskrifter. Jeg fokuserer meget på at mine opskrifter er brugervenlige, overskuelig og lige til at gå til. Desuden elsker jeg mad selv, når jeg står i et køkken så giver der mig fred i sjælen, lidt alá meditation.

Hvis du selv ønsker, at lave din egen hjemmeside – f.eks. omhandlende mad og opskrifter som jeg? Så ønsker du nok også, at din hjemmeside bliver læst og brugt af en masse brugere. I det tilfælde er SEO én af de bedste måder at optimere din hjemmeside på.

Når du lægger en masse tid i din hjemmeside og laver kvalitetsindhold til din side, så er det naturligt at tilstræbe at læserne følger med og ikke mindst først og fremmest finder frem til lige netop din side.

Optimering af hjemmesiden med seo er én af de mest effektive tips til at nå i mål.
Seo kaldes også søgemaskineoptimering, og går ud på at gøre din virksomhed og hjemmeside mere synlig i Googles søgeresultater. Kommer du i top på Google, når folk søger på de ydelser, som du tilbyder, er der klart større chancer for, at de vælger netop dig frem for en konkurrent.

En hjemmeside er ikke bare en hjemmeside

Mange mennesker tror fejlagtigt at det er utrolig nemt at lave en hjemmeside, og det er det måske for nogle som jeg. Det der kræver ens tid er selve vedligeholdelsen. Først og fremmest skal du have besøgende til din hjemmeside, som kræver som tidligere skrevet lidt SEO arbejde som er en disciplin for sig selv. Når de besøgende kommer forbi så skal de helt også kunne lide dine opskrifter. Og nu kommer det svære, hvor tit skal du lave nye opskrifter? Er det 1 gang om ugen eller 2, måske hverdag. Se her skal der disciplin til og du skal holde ved. Hvis du har lovet at udgive 2 opskrifter pr. Uge som minimum så skal du også holde det, ellers vil du hurtigt se dine besøgende smutte igen.

Hvad er en god opskrift?

Det er der forskellige meninger om. Brugervenlighed går ud på at det skal være nemt for den besøgende, lad og sige at tilpasser opskriften i forhold til hvor mange personer der er. Eller printe den ud, eller at hjemmesiden skal være tilpasset en tablet eller mobiltelefon fordi de står med den i køkkenet. Der er virkelig mange aspekter man skal have tænkt på.

Lad os kigge på en af mine eksisterende opskrifter så som: Kylling i karry. Her kan du se at jeg ikke kun har selve opskriften, jeg har tilføjet tips og tricks så som hvilken ris man skal bruge. Jeg svare desuden på forskellige spørgsmål som de besøgende måtte have og til alle sidst har jeg også tilføjet en videoopskrift på samme ret.

Før du kaster dig ud i at lave din helt egen hjemmeside, så sæt dig ned og overvej alle de ting jeg har skrevet og om du har tid til det. Hvis du har, så er det bare perfekt så skal du danne dig en plan for hvad og hvordan din hjemmeside skal bygges op.

Jeg ønsker dig alt held og lykke med din kommende hjemmeside.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close