Udvid dine muligheder for at få madlavnings inspiration ved at ændre hvordan du søger

Annonce

Her på bloggen er der samlet en masse lækre opskrifter og der arbejdes hele tiden med at udvide kartoteket af lækre madlavnings tips og tricks. Men skulle man nå at komme igennem alle opskrifter og stadig mangle inspiration til noget nyt mad at lave, er der stadig muligheder. Derfor kommer her en guide til at finde endnu flere opskrifter på nettet.

Danmark er et skønt lille land og med stort tryk på lille. Vi er ikke særlige mange mennesker der taler og skriver dansk, af samme grund er der heller ikke mange mennesker til at producere madopskrifter. Hvis du derfor ikke kan finde en bestemt opskrift eller bare gerne vil have lidt flere valgmuligheder, så kan løsningen være at søge på Engelsk i stedet for Dansk. Så vil du helt naturligt få flere resultater, da findes langt flere mennesker der taler og skriver Engelsk.

Et par fif til at forstå de nye opskrifter du har fundet

Men når du søger på Engelsk er der et par problemer du kan støde på. For det første skal dine engelskkundskaber jo være i orden, for at du kan søge på Engelsk og forstå de sider du finder frem til. Du kan hjælpe dig selv, ved at støve din Engelsk-Dansk ordbog af og kigge i den. Derudover er Google Translate et fantastisk redskab, og du kan faktisk få den til at oversætte hele hjemmesider lokalt. Det gør du ved at indsætte deres URL i stedet for deres tekst. Så kommer siden frem i en oversat udgave og du kan stadig se alle billeder og grafiske elementer på siden.

“Use it, or lose it” princippet 

Det er ikke altid at Google Translate får oversat alt helt korrekt, så den mest skudsikre metode til at forstå, de opskrifter man finder, er at få øvet sig på sit engelske. Måske har du hørt din engelsklærer sige “use it, or lose it” i forhold til dine sprogkundskaber. De færreste har tid og råd til et intensivt engelskkursus, så det bedste alternativ ville være, at finde en penneven, der også var madinteresseret, så I kunne skrive sammen på engelsk. Dermed kan du kontinuerligt få øvet og holde dit engelske ved lige. Hvis du ikke lige har mod på at finde en personlig penneven, så findes der flere apps derude, som kan hjælpe dig med at lære sprog. Du kan for eksempel tjekke Memrise ud, der har eksisteret siden 2010 og har over 42 millioner brugere. De lægger stor vægt på at det skal være sjovt at lære et nyt sprog.

Hvis du kunne tænke dig at spare penge op til at tage et intensivt engelsk kursus i stedet, så er et godt råd til at spare penge at lave en Madplan, hver uge, så kan du hurtigt minimere dine udgifter til mad. Hvis det ikke giver nok at lave en madplan, så kan du få flere tips i denne guide til en sund privatøkonomi.

Når du har helt styr på det engelske, kan du desværre støde ind i et andet problem, når du finder opskrifter på engelsk. Ofte er de måleenheder, der bliver brugt nemlig anderledes, end dem du kender. Dette problem adresseres på nedenstående indlæg, som måske kan hjælpe dig på vej, det er en helt enkel oversigt over Ounces, Cups og Gram på de mest almindelige fødevarer.

God fornøjelse med at søge endnu mere inspiration på nettet.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close