Lækre og simple sommerretter til grillen

Sponsoreret indhold.

Om sommeren er det lækkert at sidde ude i sin have eller på sin altan og nyde sin mad. Og der er ikke ret længe til, at dette sker. Sommeren er nemlig lige om hjørnet, og med dette bringer det både sol, varme og grillsæson. Derfor er det en god ide at allerede nu begynde at tænke på, om du har udstyret i orden samt hvilke retter, du skal lave. Læs videre her, for at få inspiration til, hvilke lækre og simple sommerretter du kan lave på og til grillen denne sommer.

Sommersalater som tilbehør til grillmenuen

Til sommeren hører en masse lette og lækre retter, og til dette passer en god og lækker salat godt ind. Det er nemt og let, og fungerer super godt til enten en let frokost eller som tilbehør til en grillret. Det er forskelligt, hvad man vil vælge at inkludere i en sommersalat. Hvis du er ideforladt og ikke ved, hvad du kan putte i din sommersalat, er gode eksempler, for at få din salat ekstra sommerlig, jordbær, melon, radisser eller ærter. Du kan tilpasse den alt efter hvad du er til, og hvilke grøntsager og frugter du lige har tilgængelig.

Kødspyd med grøntsager på

En ide til, hvad du kan lave til grillen, er forskellige kødspyd. Her kan du selv vælge, hvilket kød du er mest til. Når du har valgt kødet, skærer du blot dette i mindre stykker og putter det på et spyd. Derefter kan du vælge, hvilke slags grøntsager du gerne vil have på dit spyd. Dette kunne eksempelvis være tomater eller løg. På denne måde kan du helt selv vælge, hvilket kød og grøntsager du er til, og derefter tilføje den til grillen. Hvis I har forskellige smagsløg i familien, og ønsker at have noget forskelligt at vælge imellem, er denne ide helt klart oplagt til jer. Står du og mangler en gasgrill, kan du købe en sådan hos f.eks. jem & fix. Så er du sikret, at du kan få en masse lækre retter til sommer. Så kan du få lavet alle de lækre kødspyd og andre retter, som du har lyst til denne sommer.

Forskellige slags dip og dyppelse

Hvad end det er til grøntsager eller til noget brød, så er det lækkert at have en form for dyppelse, som man kan sidde og dyppe i. Hvis du ønsker at tilføje noget dyppelse som tilbehør til grillen, så er en oplagt ide en eller tzaziki eller en omgang hummus. Begge findes i alverdens smage, så du kan tilpasse den til netop dine smagsløg. Vil du gerne prøve at lave en rødbede tzaziki, kan du læse om det her. Med hensyn til hummus er det også muligt at lave forskellige variationer af dette, eksempelvis en chilihummus.

Klassikeren vi ikke kan komme udenom: pølser og brød

Selvfølgelig kan vi ikke komme udenom, at den ultimative klassiker til grillen stadig holder: pølser og brød. Dette er selvfølgelig både med ketchup, remulade og sennep. Ganske simpelt og nemt, og helt klart den mest populære ret til grillen.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close