Inspiration: Disse 3 køkkenmaskiner må du eje!

Mange af os danskere er vilde med at bruge mange timer i køkkenet på at kokkerere velsmagende mad. På den anden side er der selvfølgelig også dage, hvor man ikke orker det store kokkeshow. I begge situationer er det en stor fordel at have nogle gode køkkenmaskiner, som kan hjælpe med at lave velsmagende mad. Så hvis du har en kærlighed for god hjemmelavet mad, kan du læse med her og blive klogere på 3 køkkenmaskiner, som du bare må eje!

 

1. Køkkenmaskine fra Kenwood

En af de bedste køkkenmaskiner du kan investere i, er en Kenwood Chef XL. Med denne køkkenmaskine får du en kraftfuld maskine med 1.200 watt, som indeholder en stor røreskål på ikke mindre end 6,7 liter. Maskinen er i stand til at opretholde både hastighed og styrke selv under store belastninger, og du skal derfor ikke lade dig begrænse. Maskinens udtag gør det muligt at tilslutte mere end 20 forskellige former for tilbehør som f.eks. en kødhakker, blender, pastaskærer eller en foodprocessor. Med en Kenwood Chef XL får du altså flere maskiner i én, og når du først har investeret i maskinen, vil du undre dig over, hvordan du nogensinde har kunne leve uden!

 

2. Blender fra KitchenAid

Med en KitchenAid 5KSB8270 får du en blender med en enorm kraft, og et moderne design. Her får du altså både funktionalitet og design i en rigtig god kombination. Blenderen er en meget stærk blender med mange kræfter med sine 1.800 watt. Derfor kan blenderen altså både være dig behjælpelig med at knuse is, blende hårde grøntsager og at skabe en blød pure eller luftig smoothie. Blenderen er egnet til både koldt og varmt, og den store kande på 1,65 liter tillader at lave store portioner ad gangen. Igen har du altså her en maskine, som ville kunne komplementere din madlavning på allerbedste vis!

 

3. Fleksibel køkkenmaskine fra Bosch

Med Bosch MCM3501M får du en køkkenmaskine, der kan anvendes til en stor række forskellige formål blandet andet på grund af de 50 funktioner og den effektive motor på 800 watt, som maskinen tilbyder. Maskinen kan bruges til alt lige fra at piske til at hakke, snitte, blende og meget mere. Desuden medfølger der også i købet en masse ekstratilbehør som blandt andet røreskive, universalkniv, vendbare skiver, æltekrog og en minihakker, som alt sammen er lavet af holdbart rustfrit stål. En helt fantastisk maskine, som vil være din ekstra højre hånd på en dag, hvor madlavningen skal gå hurtigt, men også på en dag, som står i madlavningens tegn.

Hvis du drømmer om en af ovenstående maskiner, men mangler pengene at købe den for, kan du overveje at tage et lån. Du kan med fordel finde en god låneguide, som kan hjælpe dig med overvejelserne omkring dét at optage et lån. Desuden kan du finde en masse gode lånemuligheder på Pengeinfo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close