Hvad kan du få lavet med fillers?

Annonce

Går du med en drøm om at få lavet større læber? Eller er du træt af, at du er begyndt af få poser og rander under øjnene? Der er heldigvis hjælp at få, for ved hjælp af fillers kan du nemt få korrigeret forskellige ujævnheder i ansigtet.

Det er generelt blevet mere og mere almindeligt at få udført en kosmetisk behandling med en filler, som for eksempel Restylane, til at mindske rynker eller forstørre læber. I denne guide vil vi komme ind på fordele og ulemper ved de forskellige slags fillerbehandlinger.

Det kan fillers under øjnene hjælpe dig med

Døjer du med rander under øjnene? Med årene kan du risikere at få de meget udbredte mørke rander under øjnene, og måske er der endda kommet poser under øjnene til også. Det kan filler under øjnene hjælpe med at korrigere.

Helt præcist bliver filleren lagt i fordybningen under dine øjne, så huden kan blive løftet op. Huden skal løftes så langt op, at den ligger i niveau med resten af den omkringliggende hud, således at uheldige skygger ikke får området under dine øjne til at fremstå mørkt.

Behandlingen kan virker lidt skræmmende og uoverskuelig, men med den rigtige behandler har du ikke noget at være bekymret for. Det er vigtigt at du finder en autoriseret behandler som har prøvet at lave behandlingen før, således at de kan guide dig til præcist hvad du bør forvente af behandlingen.

Ønsker du læbeforstørrelse med fillers?

Fillers kommer i mange forskellige mærker og varianter, men den mest sikre og mest gængse form for filler er den ikke-permanente filler. Denne type er lavet af vand og hyaluronsyre, og er derfor næsten identisk til den fugt du i forvejen gemmer på inde under huden. En populær og veldokumenteret filler som bruges mange steder i Danmark er Restylane.

Med Restylane kan du få lavet en læbe forstørrende behandling som varer i seks til tolv måneder, og som altid kan opløses hvis du skulle fortryde. Udover at kunne gøre dine læber større, kan du med Restylane også få udjævnet naturlig asymmetri eller få skabt en flottere amorbue for et naturligt og feminint udtryk.

Fordele og ulemper ved at få lavet behandlinger med fillers

Hvis du overvejer at få lavet behandlinger med fillers, bør du kende til de forskellige fordele og ulemper.

Af fordele er der, at en filler behandling er en rutinebehandling. De fleste behandlere er vante, erfarne og meget kompetente til det, de laver. Når behandlingerne gøres rigtigt, bliver resultaterne naturlige, flotte og enkle. Behandlingen er ikke permanent, og kan uden videre opløses hvis du skulle fortryde.

Af ulemper kan det nævnes, at mange af de forskellige fillers er ikke-permanente. Det betyder, at du regelmæssigt skal have gentaget behandlingen, så du fortsat kan have fyldige læber, kinder eller udglattet hud under øjnene.

Går du med overvejelser om at få lagt filler under øjnene, i kinderne, hagen eller læberne, bør du undersøge dine muligheder i dit lokalområde grundigt. Der er et stort udvalg af klinikker og behandlere i Danmark, og det er vigtigt at finde den rigtige. Først og fremmest skal klinikken være professionel og sikker, således at de ved præcis hvad de skal gøre hvis noget ikke går som planlagt. Dernæst er det vigtigt at du bliver behandlet af en læge eller kosmetisk sygeplejerske som er autoriseret til at behandle med filler. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at du finder en klinik som har samme æstetiske syn som du selv, således at din behandler ikke har en helt anden opfattelse af hvad der ser naturligt ud, end du selv har.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close