Find en god restaurant på Østerbro

Sponseret indhold:

Skal man rigtig forkæle sig selv, kan man med fordel forære sig selv en rigtig god middag. Tag gode venner med, fejr din næste fødselsdag med familien eller hav en romantisk aften med din partner – uanset selskab er en middag ude på en god restaurant på Østerbro besøget værd. Men hvordan finder man egentlig en god restaurant på Østerbro, som man har lyst til at tilbringe sin aften på? Læs med her og få gode tips og trics til, hvordan du finder det helt rigtige spisested.

 

Hvilket køkken skal du besøge?

Først og fremmest skal du oveje hvilken type mad, som du har lyst og altså hvilket verdenkøkken, du har lyst til at dykke ned i. Er det det klassiske italienske køkken? Det japanske fussionskøkken? Det franske landkøkken? Eller er det tapasbordet i det spanske køkken der lokker dig til? Der er så mange valg, når det kommer til gode restauranter på Østerbro og det er ofte rigtig svært at vælge. Men når først du har besluttet dig for, hvilket køkken du skal på beøsg i, bliver det straks nemmere. Så kan indsnævre søgningen og gå mere strategisk til værk, så din søgningen efter en restaurant på Østerbro ikke behøver at røve alt din tid.

 

Hvor i bydelen vil du spise?

Bor du selv i København Ø, så har du sikkert et yndlings kvarter i bydelen og du ved med sikkerhed også lige, hvor du skal gå får at finde den bedste restaurant på Østerbro. Er du dog en af dem, som ikke bor i bydelen, så kan det være vanskeligere at finde de hyggelige steder. Me vi vil kort gennemgå nogle af de steder, hvor du med fordel kan gå på jagt efter en hyggelig restaurant på Østerbro.

 

Start din tur ved Søerne, her kan du finde et par hyggelige spisesteder langs Sortedamssøen, hvor du kan kigge på de forbipasserende. Turen kan gå videre ned til Trianglen, som er et samlingspunkt for østerbrogenserne, midt i bydelen, hvor man både finder metro og et hav en kæde-spisesteder. Herefter kan man med fordel dreje ned ad Nordre Frihavnsgade, hvor man finder fine restauranter på Østerbro side om side, med søde små butikker og lækre bagerier. Ned af Randersgade finder du Bopa Plads, som med sikkerhed vil være fyldt af liv på en sommeraften. Drej op mod Østerbrograde og bevæg dig over på Gunnar Nu Hansens Plads – her summer der også af liv, og med stadion og Fælledparken som nabo er det et rigtig godt sted at slå sig ned på en café eller restaurant på Østerbro.

 

Bestil bord hjemmefra

Det er aldrig sjovt at gå forgæves. Derfor kan det anbefales altid at booke bord hjemmefra. Det er nemlig ikke sjovt at have fundet den mest perfekte restaurant på Østerbro, for så at finde ud af at den er helt booket op. Heldigvis tilbyder langt de fleste restauranter på Østerbro nemlig at man kan booke bord – så undgår du at gå forgæves.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close