Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekagerFantastiske og mættende Amerikanske pandekager. Disse er nemme at gå til og så smager de fantastisk. Disse pandekager kan serveres til som dessert samt brunch. Du skal bare vælge det rigtig tilbehør.

Amerikanske pandekager
Amerikanske pandekager
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Personer Forberedelse
    4 personer 10 minutter
    Tilberedning
    2-3 min pr. styk
    Personer Forberedelse
    4 personer 10 minutter
    Tilberedning
    2-3 min pr. styk
    Amerikanske pandekager
    Amerikanske pandekager
    Stem: 1
    Bedømmelse: 5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Personer Forberedelse
      4 personer 10 minutter
      Tilberedning
      2-3 min pr. styk
      Personer Forberedelse
      4 personer 10 minutter
      Tilberedning
      2-3 min pr. styk
      Ingredienser
      • 150 gram Hvedemel
      • 2,5 dl. Skummetmælk
      • 1 stort Æg
      • 1 spsk. Sukker
      • 1 knivspids Salt groft
      • 1 tsk. Bagepulver
      • 25 gram Smør
      Personer: personer
      Instruktioner
      1. Start med at smelte smørret så det har en flydende konsistens. Hvis smørret er for varm, så lad smørret køle lidt af, ellers kan det have den effekt at koge æggene.
      2. Bland hvedemel, æg, sukker, groft salt, bagepulver og smør sammen.
      3. Tilsæt nu stille og rolig mælken til mens du omrører dejen. Gør dette til alle klumper er væk og dejen har en ensformig masse.Har du ikke tiden, kan du altid bruge en mixer til at få dejen ensformigt.
      4. Varm panden op. Kom en smule smør på. Dejen skal fordeles som klatter, hvor de flyder ud af sig selv. Du skal bruge ca. 1/2 dl. til hver pandekage.Vent til overfladen bobler samt undersiden er lysebrun, vend nu pandekagen og bag videre. Det tager omkring 2-3 min på hver side.Da dette afhænger af pande typen og varmen så råder vi til at du prøver dig frem. Husk på at den første pandekage aldrig bliver perfekt.
      5. Når du er færdig, kan disse serveres med klat smør eller sirup af dit eget valg. Husk på at disse er brunch pandekager, derfor kan du med god grund servere pølser eller bacon til.Velbekomme.
      Opskrift noter

      Der findes utrolig mange forskellige opskrifter på pandekager. Denne opskrift er baseret på de Amerikanske pandekager som er lidt mindre dog tykkere. De kan både spises til dessert men bliver hovedsagelig brugt til brunch. Hermed kan man servere dem med følgende:

      Til dessert

      • Smør
      • Ahornsirup
      • Sukker
      • Syltetøj

      Til brunch

      • Bacon
      • Pølser
      • Æg
      • Ost
      • Diverse frugter

      Amerikanske pandekager smager godt, ser imponerende ud og mætter meget. Børn elsker dem og det vil du også.

      Anretning

      Når man bestiller pandekager i USA kommer de som regel i en stak med tilhørende smør eller sirup. Det kan til tider bliver lidt for meget og ikke særlig lækkert at se på. Så husk på at anrette tallerknerne. Gør noget ud af hvordan de ser ud, hvad der bliver serveret til. Det gør en stor forskel på hyggen og måltiden når man gør lidt ekstra ud af det. Du er mere end velkommen til at printe opskriften ud og gemme den, vi vil også bede dig om at give denne opskrift de antal stjerne du synes den fortjener.

      Lignende artikler

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Close