3 gode råd om kviklån

Sponsoreret indhold:

Et kviklån er for mange fristende, da du ikke skal stille sikkerhed, og derudover kan indfri lånet når du ønsker det. Alene dette, er en af grundende til at mange lader sig klikke ind på diverse lånesider, og uden at have set sig om, sidder i gæld til halsen.

Sidder du i en situation hvor du overvejer at låne penge, bør du tænke dig grundigt om forinden. Kviklån, hurtiglån og sms-lån kan ikke sidestilles med et almindelig banklån, og betingelserne er derfor nogle helt andre. Betingelser som mange glemmer i et forhastet øjeblik, og derved ender med at koste dem dyrt.

Lad dig ikke snyde af renten

Når man foretager et forbrugslån online, kan det være nemt at lade sig snyde af renten. Ved første øjekast kan det synes som et godt tilbud, at du kan låne en stor sum penge for en meget lav rente – men renten er ikke alt. Lad derfor være med at brug alt din energi på at undersøge renteniveauet, da den i sig selv ikke siger meget om lånets pris. I stedet er det væsentligt at kigge på ÅOP, der angiver de yderligere renteomkostninger og gebyrer der følger med lånet. Banksecrets.dk er en forbrugsportal der opstiller flere forskellige lånetilbud, således at du som låntager nemmere kan danne dig et overblik over de forskellige lånetilbud der udbydes. På den måde kan du hurtigere skelne mellem hvilke forbrugslån der er værd at overveje.

Klarlæg et budget forinden

Som navnet kviklån og hurtiglån antyder, er denne type lån den hurtigste vej til penge. Det skyldes, at der online og ved mindre beløb, ikke stilles de samme krav og forudsætninger som hvis du gik i banken. Du kan ansøge gratis og uforpligtende på banksecrets.dk, og behøves udelukkende indtaste din årsopgørelse og lønsedler. Derefter kan du forvente et svar på din ansøgning efter blot få minutter, hvor de har vurderet hvorvidt de vil tilbyde dig et lån. Havde det været i banken, havde det taget længere tid at vurdere din kreditværdighed for at sikre sig, at du vil kunne tilbagebetale det lånte beløb. Da dette ikke foregår ved kviklån, kan du ikke tage hjemmesiden for gode i forhold til at vurdere hvorvidt du er i stand til at tilbage betale. Det er derfor udelukkende dit eget ansvar, hvorfor det kan være et fordel at lægge et budget forinden. På den måde er du sikker på at din privatøkonomi ikke påvirkes af lånet.

Forbrugslån kræver hurtig afbetaling

Lige så hurtigt du kan optage et kviklån, lige så hurtigt forventes det også at du kan afbetale. Kviklån karakteriseres ved at have en tilbagebetalingsperiode på omtrent 2-6 uger og maksimalt 3 måneder. Dette er oftest en af grundende til, at det sjældent kan svare sig at optage et kviklån, da man ender med at skulle for mange gebyrer og ekstraomkostninger, at hvad der i begyndelsen virkede som et godt tilbud i stedet ender med at blive en dyr fornøjelse. Hvis der derfor ikke er tale om et akut lånebehov, kan det være værd at vente, og således i stedet tage fra sin opsparing.

 

 

 

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close