Cupcakes med chokolade og kokos
Ingredienser
Cupcakes
- 100 gram Hvedemel
- 50 gram Kokosmel
- 50 gram Mandelmel
- 200 gram Sukker
- 125 gram Smør (blødt eller smeltet)
- 25 gram Kakaopulver
- 3 Æg
- 1 spsk. Vaniljesukker
- ½ tsk. Bagepulver
- 50 gram Hakket mørk chokolade
Frosting
- 275 gram Flormelis
- 80 gram Smør (blødt eller smeltet)
- 1 spsk. Mælk
- 1 tsk. Vaniljearoma
Personer: personer
Instruktioner
Cupcakes fremgangsmåde
- Kom det bløde smør, sukker og vaniljesukker i en skål og pisk det godt.
- Tilsæt 3 æg og pisk, til du har en jævn blanding.
- Tilsæt sigtet mel, bagepulver og kakaopulver.
- Kom kokosmel, mandelmel og chokolade ned i samme blanding og rør godt rundt til du har en ensartet masse.
- Fordel dejen i cupcakes forme.
- De skal ind og bage ved 200 °C alm. ovn i 20-25 minutter på midterste rille.
- Lad dine cupcakes afkøle på en bagerist.
Frosting fremgangsmåde
- Kom smør vaniljearoma, mælk og sigtet flormelis ned i en skål.
- Pisk blandingen i ca. 5 minutter ved høj hastighed for at få en dejlig luftig frosting.
- Smør denne på dine cupcakes eller brug en pose med tyl til at lave smukke dekorationer.