Cupcakes med chokolade og kokos

Cupcakes med chokolade og kokos
Cupcakes med chokolade og kokos
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Personer Forberedelse
    6 personer 20 minutter
    Tilberedning
    25 minutter
    Personer Forberedelse
    6 personer 20 minutter
    Tilberedning
    25 minutter
    Cupcakes med chokolade og kokos
    Cupcakes med chokolade og kokos
    Stem: 2
    Bedømmelse: 5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Personer Forberedelse
      6 personer 20 minutter
      Tilberedning
      25 minutter
      Personer Forberedelse
      6 personer 20 minutter
      Tilberedning
      25 minutter
      Ingredienser
      Cupcakes
      • 100 gram Hvedemel
      • 50 gram Kokosmel
      • 50 gram Mandelmel
      • 200 gram Sukker
      • 125 gram Smør (blødt eller smeltet)
      • 25 gram Kakaopulver
      • 3 Æg
      • 1 spsk. Vaniljesukker
      • ½ tsk. Bagepulver
      • 50 gram Hakket mørk chokolade
      Frosting
      • 275 gram Flormelis
      • 80 gram Smør (blødt eller smeltet)
      • 1 spsk. Mælk
      • 1 tsk. Vaniljearoma
      Personer: personer
      Instruktioner
      Cupcakes fremgangsmåde
      1. Kom det bløde smør, sukker og vaniljesukker i en skål og pisk det godt.
      2. Tilsæt 3 æg og pisk, til du har en jævn blanding.
      3. Tilsæt sigtet mel, bagepulver og kakaopulver.
      4. Kom kokosmel, mandelmel og chokolade ned i samme blanding og rør godt rundt til du har en ensartet masse.
      5. Fordel dejen i cupcakes forme.
      6. De skal ind og bage ved 200 °C alm. ovn i 20-25 minutter på midterste rille.
      7. Lad dine cupcakes afkøle på en bagerist.
      Frosting fremgangsmåde
      1. Kom smør vaniljearoma, mælk og sigtet flormelis ned i en skål.
      2. Pisk blandingen i ca. 5 minutter ved høj hastighed for at få en dejlig luftig frosting.
      3. Smør denne på dine cupcakes eller brug en pose med tyl til at lave smukke dekorationer.

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

      Close