Guacamole dip
Ingredienser
- 2 Modne avocadoer
- 1-2 Tomater
- 0,25 kop Frisk koriander
- ½ Lille løg
- 2 fed Hvidløg
- 1 Hakket rød jalapeno chili peber
- 1 Friskpresset citronsaft
- 1 Havsalt
Personer: personer
Instruktioner
- Avocadokødet befris for stenen og skrabes ud af skallen, og kødet lægges i en blender. Læg også alle de øvrige ingredienser i blenderen. Blend det, til den har den rette konsistens.
- Foretrækker du en mindre hårdt blendet dip, som bliver lidt mere rustik i konsistensen, så kan du blande den i hånden, til du synes, den er klar.
- Ønsker du en mere syrlig og markant citrussmag, så kan du bruge limesaft i stedet for citron. At give den et skvat creme fraiche højner efter nogens mening også smagen og konsistensen.
- Prøv også at tilsætte 1 – 2 spsk. pinjekerner, så giver det en endnu mere lækker og sprød smag.