Chili Cheese Tops
Ingredienser
- 250 Mozzarella revet
- 250 Cheddarost revet
- 3 Jalapenos
- 1 Æg
- Hvedemel
- Rasp
- Olie smagsneutral
- Salt og peber
Personer: personer
Instruktioner
- Hak de 3 jalapenos fint.
Hvis du ønsker at dine chili cheese tops skal have lidt stærkere så kan du sagtens bruge 4 jalapenos i stedet for de 3. - Bland de hakkede jalapenos sammen med den revne cheddar og mozzarellaost i en skål.
- Rul små kugler ud af blandingen i hænderne og pres dem godt sammen.
Du skulle helst ende med omkring 25 til 30 kugler. - Find frem 3 dybe talerkner som du stiller op ved siden af hinanden.
- Slå et æg ud i tallerken nummer 2 og pisk det sammen.
- Den første tallerken kommer du mel i.
Tilsæt lidt salt og peber til melet og rør det lidt rundt. - Den sidste talerken skal indeholde rasp.
- Tag så en af dine kugler og gør følgende:
1. Rul den i melet.
2. Vend den i ægget
3. og så i raspen.
4. Vend den nu i ægget igen.
5. og til slut i raspen.
På den måde giver du dine chili cheese tops en dobbelt lag af panering. Du skal bare huske rækkefølgen: Mel - æg - rasp - æg - rasp. - Varm olien en gryde op til omrkring 180° C. Gør brug af en stegetermometer så du er sikker på den korrekte temperatur.
- Kom ostekuglerne i olien til de er gyldenbrune.
En god ide er at starte med en kugle så du lige kan se og mærke hvordan det fungerer.