Chili Cheese Tops
Chili Cheese Tops
Chili Cheese Tops
Chili Cheese Tops
    Personer Forberedelse
    5-6personer 10minutter
    Tilberedning
    20minutter
    Personer Forberedelse
    5-6personer 10minutter
    Tilberedning
    20minutter
    Ingredienser
    • 250 Mozzarellarevet
    • 250 Cheddarostrevet
    • 3 Jalapenos
    • 1 Æg
    • Hvedemel
    • Rasp
    • Oliesmagsneutral
    • Salt og peber
    Instruktioner
    1. Hak de 3 jalapenos fint.
      Hvis du ønsker at dine chili cheese tops skal have lidt stærkere så kan du sagtens bruge 4 jalapenos i stedet for de 3.
    2. Bland de hakkede jalapenos sammen med den revne cheddar og mozzarellaost i en skål.
    3. Rul små kugler ud af blandingen i hænderne og pres dem godt sammen.
      Du skulle helst ende med omkring 25 til 30 kugler.
    4. Find frem 3 dybe talerkner som du stiller op ved siden af hinanden.
    5. Slå et æg ud i tallerken nummer 2 og pisk det sammen.
    6. Den første tallerken kommer du mel i.
      Tilsæt lidt salt og peber til melet og rør det lidt rundt.
    7. Den sidste talerken skal indeholde rasp.
    8. Tag så en af dine kugler og gør følgende:
      1. Rul den i melet.
      2. Vend den i ægget
      3. og så i raspen.
      4. Vend den nu i ægget igen.
      5. og til slut i raspen.
      På den måde giver du dine chili cheese tops en dobbelt lag af panering. Du skal bare huske rækkefølgen: Mel – æg – rasp – æg – rasp.
    9. Varm olien en gryde op til omrkring 180° C. Gør brug af en stegetermometer så du er sikker på den korrekte temperatur.
    10. Kom ostekuglerne i olien til de er gyldenbrune.
      En god ide er at starte med en kugle så du lige kan se og mærke hvordan det fungerer.