Tarteletter med skinke

Tarteletter med skinke
Tarteletter med skinke
Stem: 3
Bedømmelse: 4.33
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Personer Forberedelse
    4 personer 10 minutter
    Tilberedning
    30 minutter
    Personer Forberedelse
    4 personer 10 minutter
    Tilberedning
    30 minutter
    Tarteletter med skinke
    Tarteletter med skinke
    Stem: 3
    Bedømmelse: 4.33
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Personer Forberedelse
      4 personer 10 minutter
      Tilberedning
      30 minutter
      Personer Forberedelse
      4 personer 10 minutter
      Tilberedning
      30 minutter
      Ingredienser
      • 80 gram Gulerødder
      • 80 gram Ærter
      • 80 gram Kogte skinketern
      • 26 gram Smør
      • 10 gram Hvedemel
      • En pakke luksus tarteletter
      • 2 dl. Vand
      • Et drys salt og peber
      Personer: personer
      Instruktioner
      1. Du starter med at opvarme ovnen til 200 grader. Imens ovnen varmes op, kan du gå i gang med at tilberede tarteletfyldet.
      2. Først skal gulerødderne klargøres til at blive kogt. De skrælles og skæres derfor i små tern. Gulerødderne koges i en gryde med 2 dl. saltet vand. Lad dem koge i cirka 5-6 minutter før gryden fjernes fra blusset. Bruger du frosne ærter, frem for friske, så koges de med i de sidste par minutter. Lad grøntsagerne og vandet stå i gryden imens du tilbereder resten. Det er vigtigt, at du ikke hælder vandet fra, da det skal bruges til saucen.
      3. Næste step er at smelte smørret. Her skal du gerne undgå at smørret får en brunlig farve. Pas derudover på at du ikke at brænder det. Når smørret er smeltet, skal det piskes sammen med hvedemelet. Der skal piskes, indtil der ikke er flere melklumper tilbage.
      4. Nu hældes saucen over i det saltede vand med de kogte grøntsager. Ærter og gulerødder vendes forsigtigt i saucen. Saucen smages til med salt og peber, inden den bringes i kog. Du må være forsigtig med ikke at brænde saucen på. Sørg derfor at der jævnligt bliver rørt rundt i den. Herefter skrues der ned for varmen, og skinketernene tilsættes.
      5. Luksus tarteletterne sættes i ovnen med bunden opad. Giv dem et par minutter indtil de er dejligt lune og sprøde. Det anbefales at varme 3-4 tarteletter per person.
      6. Saucen hældes over i de lune tarteletter, som nu er klar til servering.

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Close