Omelet
Ingredienser
- 4 Æg
- 1 tsk. Paprika
- Salt og friskkværnet peber
- Purløg (Snittet fint)
Personer:
Instruktioner
- Find en skål frem hvor du slår de 4 æg ud.
- Tilsæt derefter paprika, salt samt det friskkværnet peber.
- Fat en gaffel og rør æggemassen sammen til en ensartet konsistens.
- Kom olie (gerne olivenolie) på en middelvarm pande.
- Nu hælder du halvdelen af æggemassen på panden og giver det ca. 30 sekunder uden at rører i den. Her vil du kunne se hvordan æggemassen samler sig.
- Når du kan se at æggemassen har fået nok, drysser du lidt purløg på omeletten og folder den ene halvdel oven på den anden.
- Nu gentager du processen igen med den anden halvdel af æggemassen.
- Æggemassen må ikke få for meget på stegepanden da det vil resultere i en meget tør omelet.
- Server omeletten med skiveskåret tomat samt andre grønsager hvis dette er tiltrængt.
Velbekomme!