Omelet
Omelet
Ingredienser
4
Æg
1
tsk.
Paprika
Salt og friskkværnet peber
Purløg
(Snittet fint)
Instruktioner
Find en skål frem hvor du slår de 4 æg ud.
Tilsæt derefter paprika, salt samt det friskkværnet peber.
Fat en gaffel og rør æggemassen sammen til en ensartet konsistens.
Kom olie (gerne olivenolie) på en middelvarm pande.
Nu hælder du halvdelen af æggemassen på panden og giver det ca. 30 sekunder uden at rører i den. Her vil du kunne se hvordan æggemassen samler sig.
Når du kan se at æggemassen har fået nok, drysser du lidt purløg på omeletten og folder den ene halvdel oven på den anden.
Nu gentager du processen igen med den anden halvdel af æggemassen.
Æggemassen må ikke få for meget på stegepanden da det vil resultere i en meget tør omelet.
Server omeletten med skiveskåret tomat samt andre grønsager hvis dette er tiltrængt.
Velbekomme!