Vi guider dig igennem den perfekt fest

Announce:

Uanset størrelsen eller anledning vil der i denne guide være inspiration at hente når du skal planlægge din næste fest

Vi kender det alle sammen, vi skal holde en fest eller en fødselsdag for familien og vi glæder os naturligvis til arrangementet, men det er på samme tid med panik og uro i maven, for man vil jo gerne gøre det så godt som overhovedet muligt, for at imponere sine venner og familie. Der skal både være styr på invitationen, lokationen, op pyntning, maden og aktiviteter, ja der er rigeligt at tage fat i og det er lige præcis derfor jeg har lavet denne guide, nemlig for at du kan finde inspiration og få noget ro i maven, til din næste fest.

Og lad os bare starte for en ende af – der er jo ingen fest uden gæster, så den første del af processen for en fest er at finde ud af hvem der skal inviteres og hvordan. Der er nogle fester hvor gæsterne bare ligger lige til højre benet men du skal altså huske på at det er dig der holder festen, så det er suverænt dig der bestemmer hvem der skal med, men husk altid på, diversitet kan skabe unikke fester.

Den næste del er ikke et krav der er i dag rigtig mange måder at invitere sin gæster på, især online. Men kunne det ikke være sjovt at skille sig lidt ud fra alle andres Facebook begivenhed? Det er i hvert fald kun fantasien der sætter grænsen.

Der kan være flere overvejelser når du skal videre til næste skridt. Nemlig lokationen, det skal selvfølgelig passe sammen med det antal af gæster du har inviteret.

Den økonomiske og nok også den med mest fri tøjler er selvfølgelig dit hjem, her har du selv mulighed for at skabe lige præcis den stemning du ønsker, men det kommer med et ansvar om at have pladsen og skulle sørge for det hele spiller og at din fulde ven ikke ødelægger din yndlingsvase i den ellers fantastiske leg du havde planlagt.

Den næste mulighed er at benytte sig af alle de mange fantastiske muligheder der er rundt omkring, både i form af selvskabslokaler til større arrangementer, restauranter hvor du får hvad du betaler får, men samtidig kan give slip på nogle af alle de bekymringer der kan op hobe sig til sådan en fest.

Et godt tip er at udnytte årstiderne der er nogle fantastiske muligheder for at gøre noget andet end alle de andre i den friske natur eller unikke lokationer.

Når du har fundet det perfekte sted at holde din fest, er det næste spørgsmål nok det der kommer til at dele vandene allermest – nemlig hvorvidt der skal være et tema eller ej.

Men her skal du igen huske på at det er dig som der bestemmer, har du en indre karakter der bare må frem, så er det da bare med at skabe de perfekte rammer og der er næsten uendelige rammer for hvilket tema du kan vælge, det kan nemlig være alt lige fra Cowboy, Pirat og Hippie til Halloween eller James Bond.

Er du mest til det sjove, uhyggelige eller frække tema? Valget er dit.

Hvis du har besluttet dig at holde festen inden for egne rammer, skal der muligvis også noget lækkeret mad til, det er ikke en nødvendighed til alle fester, det afhænger af stemningen og nogle gange kan et let tapas-bord være rigeligt til at gøre gæsterne godt tilfredse.

Vil du dog gerne imponere dine gæster med dine madkundskaber er det vigtigt du er ude i god tid med planlægning, det er ikke altid den nemmeste sag at få hele måltidet til at spille perfekt sammen hvis man ikke er en haj i et køkken, og så til mange mennesker.

Her kan det dog være en fordel at få mad ud af huset som en hjælpende hånd til din fest, du kan frit vælge din egen menu som passer til anledning og den bliver leveret lige til hoveddøren og så er det kun den sidste anretning der skal tænkes på, det kan give ro i maven og gøre din fest perfekt.

Vi er ved at have styr på den perfekte fest eller fødselsdag men dine gæster skal selvfølgelig ikke kede sig i løbet af dagen eller aften og selvom snakken går derudad og maden var fantastisk, må man ikke undervurdere aktiviteter der kan være det sidste drys festen, havde brug for, for at blive helt perfekt.

Ligesom de andre kategorier er aktivitetsdelen også fyldt med muligheder og har man en god fantasi er det bare om at komme i gang.
Det er vigtigt at huske på at aktiviteten skal passe til festen og dens gæster, så der går den røde tråd igennem aften.

GOD FEST 🎉

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close