Undgå at smide vitaminerne ud

Sponsoreret indhold:

For mange handler kosten om at sikre sig en mæthedsfølelse, men faktisk bør vi nærmere se på kosten som vores medicinskab fra naturens side. Det har nemlig meget at sige hvad vi spiser, i forhold til vores helbred.

Din tilberedning betyder alt

Når du spiser sundt og varieret og finder retter der indeholder en masse vitaminer, kan du faktisk opretholde et godt immunforsvar alene ved denne livsstil tilsat noget motion. Det kan derfor godt betale sig at se nærmere på, hvad du faktisk indtager.

Én ting er at være bevidst om, hvad der indtages af mad og drikke og hvor meget motion man få dyrket i løbet af ugen. En anden ting er hvordan vi formår at få den kost og motion, uden at skulle være nødsaget til at spise tilskud i form af vitaminer ved siden af.

Er du vant til at stå i et køkken, har du helt sikkert allerede nogle gode opskrifter i ærmet til at få den gode kostsammensætning din krop har brug for. Du ved nøjagtig hvordan det hele skal tilberedes, men vidste du at måden du tilbereder maden på, faktisk også kan spille en afgørende rolle?

Få alle vitaminerne fra maden

Dampkoger er en maskine, der for mange er ny i et køkken. Det er også et køkkenredskab der for dem der giver den en chance, bliver et fast redskab i forhold til madlavningen. Det er nemlig alt for let at smadre alt det gode der er i vores mad.

De vitaminer der kan være i f.eks. broccoli bliver desværre oftest kogt ud af blomsten før den finder vej ind i vores kroppe og det kan dampkogeren råde bod på. Ved at dampe grønsagerne sikrer du at de bakterier der måske har siddet på forsvinder, men du sikrer samtidig at alle vitaminerne stadig er der når du spiser dem.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close