Tips: Sådan vælger du mad til brylluppet

Det kan være svært at vælge mad til dit bryllup, fordi der er så mange ting at tænke over. Du skal tage højde for alle dine gæster, og du skal tage højde for, om der er tale om et sommer- eller vinterbryllup. Det er lige før, at det er en mindre besværligt at finde brudekjoler.

Du skal tænke over alle de små ting. Det er hårdt, når du står i det, men når du nyder din bryllupsdag, så kommer du til at være glad for, at du brugte tid på at gøre det perfekt.

Vi vil gerne gøre det let for dig, derfor har vi lavet en lille tjekliste over, hvad du skal huske at tænke på:

  • Er der nogle allergier blandt gæsterne?
  • Hvad kan I selv godt lide at spise?
  • Hvornår holdes brylluppet? Der vil typisk være forskel på maden alt efter sæsonen. Især i dag hvor det er mere almindeligt med danske retter. Et sommerbryllup giver nogle andre muligheder end et vinterbryllup.
  • Hvem skal I få til at stå for maden? Der findes en række cateringfirmaer, som er specialister i at skabe en lækker bryllupsmenu. I kan også spørge på jeres lokale restaurant. Eller det kan være, at I kender en kok, som I begge elsker. Det kan sagtens smages i maden, hvis det får et mere personligt touch.
  • Formel eller uformel mad? Der er forskel på bryllupper, så det kommer maden også til at afspejle.
  • Smag på en masse mad og vin. Vi vil anbefale, at I starter bredt og så vælger I hele tiden færre retter, når I begynder at smage på dem. I skal smage på en masse mad, inden jeres bryllup. På den måde kan I finde den perfekte menu.

Maden har kæmpe betydning for et godt bryllup

Det tager lang tid at planlægge et stort bryllup, fordi der er mange ting at tænke over. Her er det vigtigt at huske på, at det er kærligheden mellem jer, som er det allervigtigste. I sidste ende handler det også om at få jeres budget til at hænge sammen. Det kan være, at I sparer lidt på maden eller måske kigger på billige brudekjoler.

Det er en god idé at kende sit budget, inden man starter med at vælge sin menu. På den måde kan kokken vise jer retter, som passer til jeres budget. For det er ikke sjovt at blive forelsket i dyre vine og dyr mad, hvis I ikke har råd til det.

Brug lang tid på den perfekte menu

Med et budget i hånden er I klar til at bruge lang tid på at finde den perfekte menu. Det kan virke meget uoverskueligt at skulle vælge en menu, da I skal smage på mange retter, før I finder den perfekte menu. Denne menu skal sammensættes med en god vinmenu.

Nyd tiden og få smagt på en masse lækker mad. Snak med en kok, så I sammen kan finde en menu, som afspejler jer.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close