Take away på Vesterbro

Annonce

Vesterbro er et godt sted, hvis du er vild med take away. Der er nemlig rig mulighed for at hente mad eller for at få leveret mad hjem. Så lige meget om du er til dansk mad, italiensk mad eller måske asisatisk mad, så vil du kunne finde det som take away Vesterbro.

Nedenfor får du inspiration til en masse lækre steder, som er et eller flere besøg værd i og omkring Vesterbro.

WOK Vestebro

Asiatisk mad når det er bedst – det er hvad du får hos WOK Vesterbro. Lækre, friske råvarer og smagfulde retter fra det østlige køkken.

JAGGER Istedgade

Hos JAGGER får du klassisk fastfood, men med ekstra øje for detaljen, sammen og kvaliteten. Når du bestiller en burger, løber dine tænder i vand, og hvad topper måltidet bedre, end en hjemmelavet shake?

Sprød

Hos Sprød får du de lækreste alternativer til den usunde og fedtholdige take away. Sprød tilbyder nemlig blandt andet sunde salater og mættende sandwichs, som med sikkerhed vil mætte dig med god samvittighed.

LETZ SUSHI Vesterbro

Små, delikate, mundrette bidder af fersk fisk og lækre smage, Sushi er kommet for at blive, og heldigvis findes den helt gode af slagsen hos LETZ SUSHI på Vesterbro, hvor du kan få stillet din sushi-trang.

Sunset Boulevard

De klassiske burgers, de lækre sandwiches, de nærende salater og de sprøde fries – Sunset Boulevard har det hele, og heldigvis er det alt sammen at finde på skønne Vesterbro.

Tandoori Masala

Et stykke af Indien er landet i København, nemlig Tandoori Masala. Køkkenet tilbereder mad i lange baner, som er inspireret af det indiske, smagfulde køkken.

Kebabish

Som navnet antyder er der dømt kebab og lignende til den store guldmedalje. Så hvis du ligesom os er vild med det smagfulde kød, så må du slå vejen forbi Kebabish.

Columbia

Længsel efter mellemøstlig mad? Så må du besøge Columbia. Her serveres hovedsageligt indiske og pakistanske retter, så der er altså dømt lækre smage og spændende krydderier i lange baner.

Wedo Kødbyen

Hvad med et sundt alternativ til den klassiske take away på Vesterbro? Hos Wedo Kødbyen får kan du få blandet en lækker og sprød salat, som du kan proppe i dig med god samvittighed.

McDonald’s

En klassiker, som vi ikke kommer udenom, når vi snakker om take away og fastfood. De klassiske burgers, sprøde nuggets, forfriskende is, salte fries og læskende drikke – hvad kan man hade ved det?

Uludag Kebab

På jagt efter klassisk fastfood? Så må Uludag være det rette sted for dig. Her får du blandt andet kebab, burger og pommes frites i lange baner.

Der er altså rig mulighed for varieret take away på Vesterbro. Du vil med sikkerhed finde noget, som du vil kunne lide.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close