Strik den nye mode ind i dit køkken

Det er nu super moderne med et helt køkken i træ eller en massiv marmorplade med mosgrønne låger.

Tekstiler, print og naturfarver viser sig mere og mere i indretningen. Det er eksempelvis boheme pudebetræk med knaster, flæser og flet, som viser sig mere og mere i boligbladene.

Farverne på vægge, møbler og tekstiler er fra naturen. Der ses både de afdæmpede jordfarver såsom de brændte træfarver og de lette sandfarver.

Køkkenet er også ved at komme med på bølgen. Det er nu super moderne med et helt køkken i træ eller en massiv marmorplade med mosgrønne låger.

Der viser sig en interesse for retro, autenticitet og nostalgi i designet. Derfor er strikkeopskrifter til køkken det helt nye, da det værner om en anden tid, som nu moderniseres og genskabes.

Design dine egne køkkentekstiler

Med strikkeopskrifter til køkken kan du finde inspiration til dit eget køkken. Du kan opdage nye og spændende designs, eller kigge tilbage i det historiske hjemmestrik fra det tyvende århundrede. Skal dit køkken afspejle 30’ernes diskrete og simple tekstiler, 50’ernes klassiske og elegante stil eller 70’ernes hippietid med farverigt strik og fredstegn.

Tag et kig bagud i gamle traditioner og bring dem med ind i det moderne køkken.

Led efter strikkeopskrifter til køkken

Du kan finde et stort udvalg af strikkeopskrifter til køkken online. Der er et væld af gratis opskrifter, som du kan blive inspireret af og gå efter.

I køkkenet hænger tekstiler ofte fremme, og de skal derfor være i flot design og bidrage til helhedsindtrykket. Med strikkeopskrifter til køkken kan du finde et flot mønster, og du vælger selv farverne og det endelige design.

Karklude

Strik af karklude har været populært i nogle år nu og er totalt i højsæder i forbindelse med vedvarende løsninger og mindre plast. Du kan købe strikkede karklude i mange forretninger, men med et på strikkeopskrifter til køkken, kan du selv strikke dem for meget færre penge. Det tager ingen tid at strikke en enkelt lille klud. Du kan tage en enkelt af gangen, og i en travl hverdag er det dejligt at kunne gøre et projekt hurtigt færdigt.

Køkkenhåndklæder

Køkkenhåndklæder er en af de mest prominente tekstiler i køkkenet. Der er derudover noget af det, som bruges mest, når der laves mad. Hvis du bruger en del tid i køkkenet, er det derfor vigtigt at have et håndklæde, der har en god sugeevne og passer til køkkenets stil.

Med håndklæder kan du vælge, om du vil strikke dem i flere farver eller lade mønstret vare det særlige, eller dem begge to. Du skal derefter tænke lidt over størrelsen. Det må ikke være for småt til at suge nok vand, men det må heller ikke hænge ned på gulvet. De fleste strikkeopskrifter til køkken vil give en standartstørrelse, som passer til de fleste køkkener.

Kurve

Køkkenet kræver også en del indretning og organisering, så det hele er fungerer simpelt og effektivt. Med et par hjemmestrikkede kurve kan du organiserer dine køkkenartikler eller udstille frugt og grønt på køkkenbordet. Det pynter smukt og giver netop køkkenet det moderne boheme udtryk, som er så populært for tiden.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close