Storkøkken eller kantine til din virksomhed

Et storkøkken er i al sin enkelthed et køkken, som fungerer til kantine eller cafeteria i en større virksomhed

Annonce

Derfor skal et storkøkken have visse detaljer i orden, så det kan fungere bedst muligt, både for ansatte og medarbejdere. Et velfungerende storkøkken er en velsmurt maskine, og derfor skal I være opmærksomme på slagets gang fra levering til installation og oplæring af jeres ansatte til køkkenet. Et storkøkken er en investering i jeres virksomhed, så jeres medarbejdere får en god kantine, og I til gengæld får glade medarbejdere.

Hvad skal der være i et storkøkken?

Nøgleordet, når det kommer til storkøkkener, er effektivitet. Et effektivt storkøkken starter ved inventaret. I skal være bevidste om hvilke behov, som storkøkkenet skal dække, og hvilke dele af inventaret, som I måske slet ikke behøver. Hos bentbrandt.dk finder I alt fra køkkenmaskiner til tallerkner, så jeres storkøkken kan tilpasses både jeres behov, ønsker og stil. Bentbrandt.dk leverer storkøkkener til restauranter, plejehjem, hospitaler og mange flere, så der er stor sandsynlighed for, at de kan hjælpe jer på rette vej.

Foruden komfurer og køleskabe, vil industrielle opvaskemaskiner være en god investering. Ser I ofte jeres ansatte komme ind ad døren med pap-kaffekopper, vil de sikkert værdsætte et kaffeanlæg på arbejdet. Forinden indkøb af inventar, kan I eventuelt spørge jeres ansatte, hvilke retter, de håber på at se i deres fremtidige kantine. Så kan I nemmere lette byrder med eksempelvis røremaskiner og skrællemaskiner. Alternativt kan I også finde ud af, at førnævnte røre- eller skrællemaskine faktisk ikke behøves nok til at retfærdiggøre købet af den, og så har I jo sparet lidt på den front.

Afhjælp et klinisk rum med varme detaljer

Når inventaret er indkøbt, og det hele er installeret, skal personalet trænes i brug af de forskellige maskiner. Det hele skal testes, og de ansatte i storkøkkenet skal lære at vedligeholde de køkkenmaskiner, som I har fået installeret, så de kan holde længst muligt. Storkøkkenet skal selvfølgelig også være en komfortabel arbejdsplads, så personalet kan give virksomhedens ansatte en god spiseoplevelse i frokostpauserne. Fra storkøkken til kantine kan det derfor være en idé at have noget sammenhæng, så det store, kliniske rum føles mere integreret i spiseoplevelsen.

Ved at holde farveskemaet ens i storkøkken og kantine, kan den kliniske følelse, som et storkøkken nemt kan få, afhjælpes hurtigt. En anden måde, at gøre dette på, er ved at have ens hængelamper i både storkøkken og kantine. Lamper fra trademax.dk kan bibeholde den professionelle og hygiejniske tone, som ethvert storkøkken selvfølgelig skal have, uden at rummet bliver koldt og klinisk. I kan specifikt overveje bronzefarvede lamper til rummene, da bronze stadig er et metal, der virker rent og enkelt, men har en varm tone, som gør storkøkkenet mere indbydende.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close