Spis sommeren af med rosevin  

Solen skinner, det er sommer, og mange har ferie og fri. Derfor står sommeren også i nydelsens tegn. Mad og vin skal derfor også spille sammen, så du oplever noget andet, end du gør til hverdag. Rosevin går heldigvis lige så godt til maden som rødvin og hvidvin, og her kan du læse mere og blive sommerinspireret. 

Rødvin bliver så tung i sommervarmen. Og hvidvin bliver så surt. Rosevin er stærkt på vej frem, som danskernes fortrukne vinskænk. Hvis du gerne vil have et frisk pust i den lumre sommervarme, så er rosevin det rette glas for dig. Frisk fra køleskabet kan du opleve smagsnuancerne fra rødvin blandet med hvidvinens opkvikkende pift.       

Rosevin går også godt til maden. Vidste du af rose går fremragende til fjordrejer? Eller måske den mere mellemøstlige hummus og falafel? Rosevin er også god til mange slags fisk som for eksempel sardiner. Hvis du laver den på sydlandsk maner, så passer rosevinen pludselig helt perfekt til. 

Med god vin fra Vinico.dk kan du finde den rosevin, der passer til din smag. Uanset om du drikker et glas til maden eller til en god bog en sensommeraften på terrassen, så vil du opleve, hvordan rosevinen udvider din smagshorisont. Der er ikke et øjeblik, der er for sent til rosevin. 

Et tilbud på rødvin du ikke kan afslå 

Når du handler ind i dit lokale supermarkeder du måske vant til at købe de samme rødvine for det samme rødvin tilbud. Det er trygt og rart, men måske savner du lidt noget forandring. Der er altid gode tilbud på rødvin hos Vinico. Det gælder i øvrigt også hvidvin tilbud.  

Det er ikke altid ude i butikkerne, du finder de bedste tilbud på kvalitetsvine, og hos Vinico kan du være heldig og finde lige præcis den vin, der giver dig en smagsoplevelse, som du sjældent har set.  

Når du supplerer din mad med vin fra Vinico, er du garanteret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Og så endda til en rigtig god prisVinico hanoget for enhver smag, og er du i tvivl, kan du overveje en smagskasse, der tilbyder lidt af hvert. 

Hos Vinico har de alle slags vine på lager, alt lige fra rødvin til hvidvin, rose og mousserende, bobler og alt mulig andetGå på opdagelse i vinens vakre verden med Vinico og find lige netop de vinedu skal servere for dine gæster til din kommende sommersammenkomst.  

Alternativer til din rosevin 

Før du ved af det, står du nytårsaften og mangler den rette vin til din nytårsmiddag. Hvad med champagne til nytårstalen? Og hvad koster champagne egentligLigesom vin varierer champagne i pris fra flaske til flaskemen selv med en til et par hundrede kroner, så er du stadig sikret champagne i fremragende kvalitet 

En flaske op til 1000 kroner kan dog gøre din aften uforglemmelig for dig og dine gæster, når I skal skåle det nye år ind. Her vil en champagnesabel kunne sætte festen i gang med et brag, der kan høres langt ind i det nye år. 

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close