Spis dig igennem verden

Sponsoreret.

Hvis du er et rigtigt madøre, så er der bare noget helt særligt ved at opleve autentiske retter i deres rette miljø. Tag på madferie, og spis dig igennem verdens mest populære retter – i deres autentiske version.

Sushi

Er du en sushi-hund, så er det et absolut must, at få sushi på Tsukiji Fish Market i Tokyo. Du får ikke mere frisk og autentisk sushi, end du får i en af de utallige sushi restauranter i nærheden af fiskemarkedet. Tag en af dem hvor der danner sig en kø – det er ventetiden værd, og i Japan er der kutyme for, at man kommer ind, spiser og går igen, så det går som regel relativt hurtigt at komme igennem køen.

Pizza og pasta

Du har ikke fået rigtig pizza eller pasta, før du har fået det i hjemlandet Italien. Her kan det på det varmeste anbefales at finde et madkursus, så du kan lære at lave rigtig, italiensk pasta fra bunden. For at få den helt autentiske, tag til en lille by uden for turistbyerne, og gå på en lille lokal familieejet restaurant. Her vil du få både den rette atmosfære og mad som italienerne selv spiser den.

Paella

Tag til Spanien og spis paella. Også her gælder det om at finde en by uden for den værste turisme. Og så skal det naturligvis være en havneby, så skaldyrene i paellaen er frisk fra havet. Kommer du  langt udenfor turistbyerne, risikerer du, at de end ikke har engelske menukort eller taler engelsk for den sags skyld. Men det meste kan klares med fagter, google billeder og google translate.

Kom afsted

Har du fået mod på at rejse ud og smage på verden? Klik her hvis du skal have hjælp til at finansiere din drømmeferie. Så kommer du måske af sted i morgen.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close