Sjove ting du og dit barn kan lave i påskeferien

Påskeferien

Påsken er lige rundt om hjørnet, hvilket betyder, at dine børn oftest har fri over en uge på grund af de ekstra helligdage, der dertil hører. Dette er jo altid dejligt, for så betyder det mere kvalitetstid sammen som familie, men det kan samtidig også næsten blive helt stressende, fordi du konstant skal finde på nye og spændende ting, som I kan lave. Selvom det siges, at det er sundt at kede sig, er det alligevel hyggeligst for både dig og dine børn, hvis I kan finde på noget sjovt at lave sammen nogle af dagene. Med foråret, som er på vej, er der både mulighed for at nyde ferien udenfor, hvis vejret er til det, og ellers kan I være kreative indenfor. Dette giver jer altså de allerbedste forudsætninger for at finde på nogle hyggelige ting at lave.

Ud i det blå

Langt de fleste børn elsker at være udenfor, og dette er helt oplagt i påsken, hvor der forhåbentligt kommer bare et par enkle solskinsdage. I kan for eksempel tage en tur i skolen, hvor I kan undersøge, hvad der gemmer sig af dyr i skovbunden. Denne frihed vil dine børn med sikkerhed elske, hvor de kan få lov til at udfolde sig under åben himmel. Derudover findes der mange forskellige naturlegepladser rundt om i landet, så I kan med fordel undersøge, om der findes en nær jer.

Påskeklassikeren

Måske I skal bruge påsken på at være ekstra kreative. Den helt store påskeklassiker er at puste æg. Du kan sikkert huske det fra dengang, du var barn, og det kan derfor rigtigt hyggeligt at give denne tradition videre til dine børn. Efter I har pustet æggene, kan I udfolde jeres kreative evner ved at male forskellige sjove motiver på det, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. Pailetter, klistermærker og andre finurlige ting er altid lige sagen for børn, for her er kan de rigtigt få lov til at forsøge sig med forskellige elementer.

Gå i krig i køkkenet

Mange børn elsker ligeledes at få lov til at udfolde deres kreative evner i køkkenet, især hvis mor og far også vil være med. Derfor er det helt essentielt at brugen én af påskedagene på at tage dine børn med en tur i køkkenet. Dette er især en god mulighed til, hvis det regner en af dagene. Men hvad skal I så bage? Der findes uendelige muligheder, og en klassiker og næsten altid sikker vinder er chokolade muffins, som går rent ind hos langt de fleste børn. Hvis du leder efter inspiration til, hvordan man gør, findes der mange forskellige opskrifter på, hvordan du bager de lækreste og mest saftige muffins med chokoladestykker på nettet. Derudover går man heller aldrig galt med hverken chokolade cookies, smørbagte boller eller pandekager, og alle disse er rimelig simple, og tager ikke lang tid at lave. Dette sikrer, at dine børn ikke keder sig midt i det hele, og derved pludselig ikke gider mere. Der findes således masser af muligheder for, hvad dig og dine børn kan få tiden til at gå med i påskeferien.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close