Sådan kommer du hurtigt af med nedfaldende blade i haven 

Annonce

Bruger du flere timer på at rydde efterårets uundgåelige bladregn væk fra græsplænen og indkørslen? Det kan være irriterende at skulle skille sig af med nedfaldende blade og man kan nemt få en hel dag til at gå med dette. Heldigvis findes der en løsning, som gør det hurtigere, mere effektivt og endda sjovt at samle blade udenfor. 

Har du have, så ved du hvor skønt det er at have sit helt eget private grønne område, med plads til et væld af aktiviteter. Men du ved også hvor meget arbejde der er i at vedligeholde en have. Det kan være alt fra plæneklipning, pleje af køkkenhave og andre haveplanterArbejdslysten er større ved nogle opgaver end andre som når man eksempelvis skal samle gamle blade i haven. Her bruger du sikkert et rustent rivejern, der efter 20 minutter får dig til at sukke og tænke, at det er komplet nyttesløst. Sådan behøver det gudskelov ikke at være.  

Den smarte løsning er en løv støvsuger som du kan finde på harald-nyborg.dk. En Løvsuger fungerer ligesom en støvsuger, der i stedet for støv, samler blade op fra jorden og ned i en pose. Det kan godt være at en rive er langt billigere og lige til at håndtere, men du får også hvad du betaler for i sidste ende. En løvstøvsuger er en investering, og hvad du får tilbage for dine penge er ekstra tid på dagen fordi du slipper for at rive blade sammen i bunker og ned i havesække, hvilket er tidskrævende. Brug den ekstra tid til andre vigtige huslige pligter eller på familien.  

Hold din plæne pæn og sund 

Husk at græsplænen godt kan miste dens charme, hvis du ikke sørger for den. Plænen skal have lys og luft for at holde sig sund. Derfor er det vigtigt at du sørger for at feje nedfaldne blade væk, der med efterårsvejret er godt på vej mod forrådnelse. Med en løvsuger kan du hurtigt og effektivt ordne dit besværlige havearbejde på rekordtid. Med en løvsuger er det som at støvsuge plænen fri for snavs som var det gulvet i stuen. Det er ikke lækkert at se og gå på sit gulv når det er fyldt med støv, så hvorfor skulle det være anderledes på din indkørsel eller græsplæne?    

En løvsuger er helt klart et haveredskab du skal have, hvis du sætter pris på effektivitet. Så når du igen skal ud i haven og fjerne blade, denne gang med din løvstøvssuger i hånden, så sukker du kun når det går op for dig, at der ikke længere er flere blade på jorden, du kan suge op. Så er det bare med at vente til der er faldet nok blade på jorden igen, til du endnu engang kan tage legetøjet frem. 

 

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close