Sådan kan du indrette et gæsteværelse

Sponsoreret indhold:

Har du ofte overnattende gæster i dit hjem, eller overvejer du måske at leje et af værelserne ud som Airbnb? Det kan være meget praktisk at have et gæsteværelse i huset, eller at give hjemmekontoret en ekstra funktion som gæsteværelse.

Ved at have et gæsteværelse, sikrer man at der altid er plads til overnattende gæster, og med de rigtige møbler bliver det nemt trygt og hyggeligt for gæsterne at overnatte. Det bliver også nemmere for dig at husere gæsterne når du har et velindrettet værelse, hvor sengen altid står klar til brug.

Køb en elegant daybed

Man kan finde på mange løsninger til hvor gæsterne skal overnatte, men det er smart at have en seng eller sovesofa som altid står klar til gæster. Er du glad for at holde fester, så gør du det også endnu nemmere for dig selv ved at have en ekstra seng parat.

Det kan fungere fint at have et par ekstra madrasser liggende til gæsterne, men det kræver ekstra forberedelse og arbejde når man skal til at finde madrasserne frem og putte betræk på. En daybed står altid klar til brug, og du kan nemt finde elegante løsninger som giver plads til en eller flere gæster ad gangen.

Find andre møbler med forskellige funktioner

En daybed er et eksempel på et møbel som kan have flere forskellige funktioner. Nogle daybeds kan ved hjælp af gode hynder også fungere som sofa. På denne måde kan man slå to fluer med et smæk, ved at udruste sit gæsteværelse med en daybed eller en sovesofa.

Når du har en god daybed der også kan bruges som sofa, sikrer du at gæsterne har et sted og sove, og et sted at slappe af om aftenen eller om morgenen. Der er også andre møbler som kan tjene flere formål, og et eksempel kunne være reoler som består af forskellige moduler der kan flyttes rundt, og på denne måde også bruges som siddeplads. Ved at bruge gode møbler med forskellige funktioner, kan du spare plads og penge.

Giv kontoret ekstra funktion som gæsteværelse

Arbejder du meget hjemmefra, så kan du indrette dit hjemmekontor som gæsteværelse. Hjemmekontoret er et rum som kan bruges som gæsteværelse, på dage hvor man holder fri og skal tilbringe tid sammen med venner og bekendte. Holder du jul, konfirmationer eller andre fester i dit hjem, så giv kontoret en ekstra funktion som et sted hvor du kan husere overnattende gæster.

Stil en kaffemaskine ved siden af jeres daybed

Kaffe er noget som rigtig mange danskere ser frem til om morgenen, og det kan være et dejligt ritual at brygge sin filterkaffe om morgenen. Der er dog også folk som foretrækker at få lavet kaffen med en god kaffemaskine. Det er også luksuriøst at sætte kaffemaskinen i gang med at brygge en god espresso, som står klar når man kommer ud af brusebadet. Ved at købe en god kaffemaskine som kan stå på gæsteværelset, sikrer du at dine gæster får den hyggeligste overnatning de længe har haft.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close