Sådan holder du en julefrokost, dine gæster sent vil glemme

Dette indhold er sponsoreret 

December er ikke blot måneden, der er kendt for at være børnenes fest. Det er også de voksnes fest. Festen som går under det velkendte navn, julefrokost. Det er en årlig tradition, som hos de fleste står øverst på årets højdepunkter – og med god grund. Julefrokosten er nemlig den perfekte anledning til at samle dem, man har kær, proppe sig med lækker mad og tyller snaps i massevis. Står du og skal planlægge dette års julefrokost, men er på bar bund, hvor du skal starte? Så er du havnet det rigtige sted. Her får du en hjælpende hånd til planlægningen af årets julefrokost.

Julefrokost er lig med mad

Der er vist ingen tvivl om, at julefrokosten ikke har fået navnet for sjov. Det er nemlig en fest, hvor folk samler sig om maden. Som ansvarshavende er det derfor vigtigt at have fokus på din mad til julefrokost. Det kan dog være svært at finde mad, der passer lige til dine gæsters behov. Nogle forventer det store tartelet bord, mens andre er der for den cremede risalamande. Et godt tip er at bestille catering. På den måde kan du få julemenuen leveret til døren. Du slipper for at bruge flere timer med sved på panden i dit køkken. Med julemenuen leveret til døren kan du også udvælge de klassiske retter alt fra varm leverpostej til den sprøde flæskesvær, som du ved dine gæster er pjattet med.

Underholdning for alle

For at undgå at din julefrokost bliver lang og kedelig, er det en god ide at planlægge underholdning til enten under maden eller efter. Er du træt af den klassiske pakkeleg, så er der hjælp at hente her. En klassiker til underholdning under maden er “udfordrings-legen”. Her kan du være snu og ligge udfordringer under dine gæsters tallerkener. Det kan være alt fra “tag mad fra din sidemand” til “hold en juletale”. Denne leg kan fortsætte under hele festmåltidet og får også dine gæster til at interagere med hinanden. Du kommer heller ikke helt galt i byen med en god musikquiz. Her kan du sammensætte musiknumre inden for forskellige kategorier som julemusik, julekalendere eller kunstner til de forskellige populære julesange. Her kan du med fordel dele dine gæster op i to hold og give dem en form for straf, hvis de gætter forkert. Modsat kan du også sætte en præmie på højkant.

 

Med maden og underholdning er du garanteret at afholde årets julefrokost, som dine gæster vil huske fremadrettet.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close