RetNemt løber med titlen som testvinder i stor test af måltidskasser

Hos Godappetit.dk har man de seneste uger testet 12 forskellige måltidskasser, og den leverandør, der har begejstret Godappetit.dk’s folk allermest, er RetNemt.

Godappetit.dk har et mål om at blive den førende sammenligningsportal inden for måltidskasser, og med henblik på at indfri dette mål har folkene bag Godappetit.dk kreeret fine oversigter og dybdegående anmeldelser af mere end ti forskellige danske måltidskasser.

I forbindelse med udarbejdelse af diverse anmeldelser har folkene bag Godappetit.dk naturligvis testet de måltidskasser, de anmelder, og bedømt disse i forhold til, hvor godt de præsterer inden for følgende parametre:

–          Fleksibilitet

–          Kvalitet af råvarer

–          Ry blandt forbrugerne

–          Variation

–          Pris.

Som vi allerede har afsløret, klarede leverandøren RetNemt sig allerbedst i testen. Samlet set scorede denne leverandør 4,4 ud af 5 stjerner, så altså meget tæt på topkarakter.

Generelt et højt niveau

Godappetit.dk erfarede i løbet af diverse tests, at danske måltidskasseleverandører generelt set præsteret på et højt niveau.

”Bundniveauet må siges at være utroligt højt for danske måltidskasseleverandører. Vi testede 12 forskellige af slagsen, og ingen af dem gav os en decideret øv-oplevelse. Selvfølgelig var der nogle, der klarede det endnu bedre end andre, men samtlige leverandører leverede hæderlige måltider,” udtaler Jesper Nørskov Jensen, der er medejer af Godappetit.dk.

Vælg den rette måltidskasse med Godappetit.dk’s hjælp

Hvis du vil øge dine chancer for at vælge den rette måltidskasse, skal du besøge Godappetit.dk. Som bemærket tidligere finder du nemlig overskuelige oversigter over måltidskasser herinde.

Via disse oversigter vil du lynhurtigt kunne danne dig et overblik over, hvad der kendetegner de forskellige leverandører.

Når du har isoleret de leverandører, du finder særligt interessante, anbefaler vi, at du efterfølgende læser anmeldelserne af disse.

Via disse anmeldelser vil du nemlig få indblik i kvaliteten af råvarerne, hvor fleksibel løsningerne er, og hvor let eller svært det er at bestille, hvad du ønsker, hos de forskellige leverandører.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close