Rejecocktail dressing
En klassisk og simpel rejecocktail har brug for en dressing der komplimenterer alle ingredienserne i glasset. De fleste af os smutter ned i en dagligvarebutik og køber Thousand Island og så er den ged barberet. Men hvorfor ikke lave sin egen dressing fra bunden. Jeg lover dig at den er nem at lave og desuden smager meget bedre.
Herhjemme går jeg ikke på kompromis med ingredienserne, smag og aroma, derfor laver jeg dressingen fra bunden til stor glæde for både min familie og venner.
- ½ dl. Piskefløde
- ½ dl. Tomatpure
- 50 gram Mayonnaise
- 50 gram Creme fraiche
- ½ tsk. Sellerisalt
- ½ tsl. Paprika
- 2 spsk. Citronsaft (friskpresset)
- Pisk fløden let så den bliver silkeblød. (Det må ikke overpiskes til flødeskum.)
- Tilsæt så tomatpure, mayonnaise, creme fraiche, sellerisalt, paprika samt friskpresset citronsaft og rør det godt sammen.
- Din dressing er nu færdig og kan hældes over rejerne.
Velbekomme!
Der findes en del forskellige opskrifter på en Thousand Island dressing, og jeg vil sågar påstå at det er en af de bedre du kommer ud for. På bare små 10 minutter kommer du til at have en dressing til din rejecocktail der er spækket med smag og aroma.
Det bedste ved at lave tingene fra bunden er at du selv helt bestemmer hvor meget der skal i af hvad, dette giver et stort smagsvariant i forhold til den kedelige Thousand Island dressing man kan købe i butikkerne.
Videoopskrift på en rejecocktail dressing (Thousand Island dressing)
Her kan du se en lidt anderledes videoopskrift på en god dressing til rejecocktail. Her viser de også hvordan man laver mayonnaise fra bunden. Desuden bruger de dressingen til en clubsandwich og ikke rejecocktail.
Videoen er udviklet af MTB Cooking Nordics