Ny italiensk restaurant åbner i midten af København i juli 2021

Restauranten Il Connubio vil til sommer åbne dørene for italiensk mad og vin på Esplanaden i København. Restauranten vil både byde på vinbar og restaurant i omgivelser præget af kunst for at give gæster på en ny type restaurantoplevelse, der ikke kun centrerer sig om det kulinariske element.

Italiensk madtradition i København

Il Connubio håber på at bidrage med noget nyt til den italienske madscene i byen. Man kommer ikke alene til at kunne opleve klassiske italienske retter og vin, der passer til sæsonens smagsindtryk, men også kunst kommer til at spille en central rolle.

Både fra vinbaren og restauranten kommer man til at kunne beundre udsmykningen af restauranten, som vil være domineret af forskellige kunstværker.

Italiensk madtradition står dermed ikke alene om at skabe stemning i restauranten, men samles op af kunstneriske elementer, der tilfører nytænkning til en branche, der har ligget i tvungen dvale for længe.

En del af København

Esplanaden huser alt fra det københavnske erhvervsliv til historiske monumenter som Kastellet. Derudover ligger Amalienborg, Churchill Parken med den smukke anglikanske kirke og Toldboderne i umiddelbar nærhed af gaden og danner grænsen af Frederiksstaden. Restauranten Il Connubio bliver dermed indlejret i det Københavnske byliv og kommer til selv at bidrage som både vinbar og kulinarisk oplevelse på italiensk.

Byen får dermed en ny type restauration, som både vil være vært for det første glas vin i godt selskab, såvel som den større middagsoplevelse i kulturrige omgivelser.

Et kulinarisk ægteskab

Ved at henlede gæsternes opmærksomhed på kunsten, vil Il Connubio udvide rammerne for, hvad den klassiske spiseoplevelse typisk byder på. De inviterer dermed også et nyt kulturelement ind, som en nytænkning af, hvad restauranter typisk tilbyder deres gæster af sanselige indtryk. ‘Il Connubio’ som betyder ‘ægteskabet’ på italiensk, indgår derfor ikke alene i et ægteskab mellem københavnsk kulturliv og italienske kulinariske traditioner, men vil også vie kunst og gastronomi i deres lokaler på Esplanaden.

Intet overladt til tilfældigheder

Kunst, gastronomi, italienske vine og lokationen på kanten af Frederiksstaden vil sammen skabe rammerne om den nye restaurant i samspil med gæsterne. Hos Il Connubio ønsker man at byde alle slags gæster velkommen i baren og restauranten og adressen midt i historiske København er hverken et tilfælde eller en hurtig beslutning.
Når Il Connubio slår dørene op til sommer, vil det nemlig være med drømmen om at skabe brede rammer for, at både turister og københavnere kan nyde et glas vin i baren efter en gåtur i Amaliehaven, såvel som invitere ind til en større gastronomisk oplevelse med sammensat og nøje udvalgt vinmenu.

Samspillet af både vinbar og restaurant giver muligheden for, at gæsterne kan nyde hinandens selskab eller lade sig henlede af alle sanseindtrykkene i et uformelt og afslappet miljø.

Nytænkning i rette tid

Efter en lang periode med hele det københavnske kultur- og byliv i dvale, er en ny restaurant et kærkomment livstegn. Prioriteringen af nytænkning i skabelsen af nye madoplevelser vil forhåbentlig vække københavnere og turisters sult efter oplevelser og gastronomi af høj kvalitet. Il Connubio har i hvert fald lagt forventninger til en spændende åbning af bylivet igen.

 

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close